İSRAİL'İ NETENYAHU'YU KINAMAK  YETERLİ DEĞİL

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İSRAİL'İ NETENYAHU'YU KINAMAK  YETERLİ DEĞİL
Haberin Tarihi: 17.6.2025 13:59:08 - Okunma Sayısı:265 defa okundu.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın, İsrail'in Filistin topraklarında sürdürdüğü insanlık dışı saldırılarına ve son olarak İran’a yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarına karşı güçlü bir duruş sergileyerek, zalime sessiz kalmamanın bir insanlık görevi olduğunu vurguladı.

İSRAİL'İ, NETENYAHU'YU

KINAMAK  YETERLİ DEĞİL!

Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Yalkın, İsrail'in Filistin topraklarında sürdürdüğü insanlık dışı saldırılarına ve son olarak İran’a yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarına karşı güçlü bir duruş sergileyerek, zalime sessiz kalmamanın bir insanlık görevi olduğunu vurguladı.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası  Başkanı Murat Yalkın, yapmış olduğu açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 “Kurulduğundan beri İslâm Âlemi'nin kalbine bir hançer gibi saplanan SİYONİST İSRAİL'in son zamanlarda Kudüs, Filistin ve Gazze'de yaptığı insanlık ve hukuk dışı saldırılarının unutulmayacak derin izlerini taşıdığımız kan ve gözyaşı acıları henüz yüreğimizde iken KANLI ATEŞ şimdi de İRAN'a sıçradı.

 

       Had bilmez, şımarık İSRAİL Devleti, köklü bir maziye sahip 90 milyon nüfuslu kadimden sınır komşumuz olan İRAN ülkesine haksız, hukuksuz bir şekilde, insanlık dışı vahşet plânı ile tespit ettiği noktaları hava saldırılarıyla vurup, telâfisi mümkün olmayan İnsanlık Âleminin tadını kaçıran, huzurunu bozan, tüylerimizi diken diken eden can kayıplarına ve mal kayıplarına sebep olmuştur.

          Nokta vuruşlarla başta Genel Kurmay Başkanı olmak üzere üst düzey Komutanlar, çeşitli mühim görevliler ve stratejik öneme haiz kıymetli Bilim Adamları acımasızca katledilmişlerdir.

            Etrafa VAHŞET saçan TERÖR devleti İSRAİL, başta ABD olmak üzere bir kısım Avrupa Devletlerinin de açık desteğini alarak bir türlü vazgeçemediği HAYDUTLUĞUNU, merhâmetsizliğini, vahşiliğini, kabadayılığını, teröristliğini bir defa daha göstermiş olup insanlık dışı acımasızlığını, vicdansızlığını hâlâ devam ettirmektedir.

 

          Her konuda, içte ve dışta  ZULÜM  kimden gelirse gelsin,kime yönelik olursa olsun

            MAZLUMDAN YANA OLACAĞIZ,

             ZALİME KARŞI ÇIKACAĞIZ !

          Zulme karşı bir damla da olsa ses vermek için sesimizi yükseltmeyi insanî bir sorumluluk ve kıymetli bir vazife addediyorum.

            İSRAİL'İ kınamak yeterli değil !

            LÂNETLİYORUM !...

   KATİL SİYONİST İSRAİL ile

         Açık veya Gizli DESTEKÇİLERİNE

                        LÂNET OLSUN !

 

             İnsan olarak şimdilik gücüm buna yetiyor ki,bunu da en zayıfı şeklinde düşünüyorum .

              GÜCÜ olup da KOLAYI tercih edenler, imkân ve kabiliyetlerini kullanmayarak hesap peşinde koşanlar, bizlerden daha çok oturup düşünmeli ve tarih önünde vicdan muhasebesi yapmalıdırlar !

        Bütün İNSANLIĞIN HUZURU için

            ALLAH  Yardımcımız Olsun

         GERÇEK İNANANLAR ,

                 ALLAH'IN İNAYETİ İLE

                      BİR GÜN MUTLAKA

                             GALİP GELECEKTİR !

       SUSMA  !

               SUSTUKÇA SIRA SANA GELECEK !

                                     Saygılarımla…

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap