Yollardaki mıcırlar kazalara davetiye çıkarıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Yollardaki mıcırlar kazalara davetiye çıkarıyor
Haberin Tarihi: 21.8.2013 10:03:00 - Okunma Sayısı:1474 defa okundu.

Yeni yollarda oturmamış mıcırlar, görünmez kazalara davetiye çıkarıyor ve yapımı süren yollardaki çalışmalar ile dökülen mıcırlar sürücülerin çok dikkatli olmasını gerektiriyor.

Yollardaki mıcırlar kazalara davetiye çıkarıyor

            Yeni yollarda oturmamış mıcırlar, görünmez kazalara davetiye çıkarıyor ve yapımı süren yollardaki çalışmalar ile dökülen mıcırlar sürücülerin çok dikkatli olmasını gerektiriyor. Yeni yapılmış Isparta-Şarkikaraağaç-Konya,  Şarkikaraağaç-Yenişarbademli ve köy yollarına dökülen asfalt üzerinde bulunan mıcırlar kazalara davetiye çıkarıyor. Isparta-Konya karayolu üzerinde çift şeritli yolların diğer şeridi boşta bulunan oturmamış mıcırla kaplı olduğundan sürücüler tek şerit üzerinden trafikte seyrediyor. Yolların mıcır kaplı şeridi üzerinde seyrederek sollama yapan araçlar hem kendilerini tehlikeye atıyor, hem de solladıkları araçların camına mıcır fırlamasına sebep oluyor.

            Şarkikaraağaç’ta vatandaşlar yolların üzerinde bulunan mıcırların bir an evvel süpürülüp temizlenmesini istiyorlar.

            Mıcırların adeta kazaya davetiye çıkardığı, çok büyük tehlike oluşturduğu, dikkatsizlik ve aşırı hız anında mıcırın mayın gibi tehlike arz ettiği için bu tür yollarda çok dikkatli olunması gerekiyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap