Emekli Öğretmenler Eski Günleri Yad Ettiler...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Emekli Öğretmenler Eski Günleri Yad Ettiler...
Haberin Tarihi: 25.11.2015 09:01:00 - Okunma Sayısı:2357 defa okundu.

24 Kasım "Öğretmenler Günü" dolayısıyla Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve emekli öğretmenlerimizden Nesrin Özdamar, Şefika Çelik ve Ulviye Erkan'ın organizasyonlarıyla Eğirdir'de görev yaparak emekli olan öğretmenlerimize yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Emekli Öğretmenler Eski Günleri Yad Ettiler…

 

            24 Kasım ‘Öğretmenler Günü’ dolayısıyla Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve emekli öğretmenlerimizden Nesrin Özdamar, Şefika Çelik ve Ulviye Erkan’ın organizasyonlarıyla Eğirdir’de görev yaparak emekli olan öğretmenlerimize yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

            Dün saat 11.00’de Eğirdir Öğretmenevi’nde bir araya gelen yaklaşık 40 emekli öğretmenimiz, sohbet etmek, hasret gidermek ve anılarını tazelemek için buluşarak eski günlerini yad ettiler. 

            Kahvaltı organizasyonunda bir konuşma yapan Nesrin Özdamar: “Karanlıkları dağıtan, aydınlıkları yaratan öğretmenlerdir. Değerli meslektaşlarım, son nefesimize kadar Atamızın yolunda, onun ilkesi doğrultusunda yürüyeceğiz. Sevgili Atatürk öğretmenleri günümüz kutlu olsun.

            “Vekillerin maaşını öğretmen maaşından yüksek tutmayın” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyoruz. Tüm çalışan ve emekli öğretmenlerimizin gününü Atatürk’ün isteği doğrultusunda olması umudu ile 24 Kasım Öğretmenler Günümüz hepimize kutlu olsun” dedi.

            Bütün öğretmenlerimizin bu özel günlerini saygı ve sevgiyle kutluyor, emekli olan öğretmenlerimize sağlıklar, çalışan öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap