PEMBE GÜL VE MAHMUT ÇİFTİ DÜNYAEVİNE GİRDİ
Erdoğan ve Büyükçetin ailelerinin evlatları Pembe Gül Erdoğan ile Mahmut Büyükçetin, hayatlarını birleştirdi.
Nurgül ve Ramazan Erdoğan çiftinin kızı Pembe Gül ile merhum Nejla ve Mehmet Büyükçetin çiftinin oğlu Mahmut, 5 Temmuz 2025 Cumartesi akşamı Eğirdir Kervansaray Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle evlendi.
Nikahı Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer kıyarken, Başkan Özer genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek bir kahve fincan takımı hediye etti. Başkan Özer yaptığı kısa konuşmada, "Genç çiftimize ömür boyu birlik, beraberlik ve mutluluk diliyorum. Her yudumda sevgiyle anılsınlar," ifadelerini kullandı.
Gece boyunca süren düğün törenine aile yakınları, dostlar ve çok sayıda davetli katıldı. Eğlenceli anlara sahne olan gecede, davetliler genç çifti alkışlarla kutladı.
Düğün sonunda Pembe Gül ve Mahmut çifti, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti. "Yanımızda olan, mutluluğumuzu paylaşan herkese gönülden teşekkür ederiz," diyerek duygularını dile getirdiler.
Biz de Akın Gazetesi olarak Erdoğan ve Büyükçetin ailelerini kutluyor, Pembe Gül - Mahmut Büyükçetin çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.