Eğirdir MYO'dan Sosyal Sorumluluk Projesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir MYO'dan Sosyal Sorumluluk Projesi
Haberin Tarihi: 13.5.2013 09:53:00 - Okunma Sayısı:2814 defa okundu.

Su Ürünleri Fakültesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor.

Eğirdir MYO’dan Sosyal Sorumluluk Projesi

 

            Su Ürünleri Fakültesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü öğrencilerinin sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor.

            Eğirdir MYO’nun “Yaşlılara Umut” Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Eğirdir Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler. Oldukça eğlenceli geçen ziyarette yaşlılar ve öğrenciler farklı bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

            Proje sorumlusu Eğirdir MYO öğretim görevlisi Ahmet Songur ile Eğirdir Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı bölümü öğrencileri Umuşan Şapçı, Yağmur Ayhan, Cennet Tosun, Mehmet Yatar, Okan Yücekan, Bilal Akpal ve Mehmet Işık’ın organizeleriyle gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral de destek vererek gençleri yalnız bırakmadı.

            Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral nazik davetlerinden dolayı Eğirdir MYO öğrencilerine teşekkür ederek, Huzurevinde bulunan annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

            MYO öğrencileri Ümit Göktepe saz ve Can Özgezer de gitar çalarak hem kendileri eğlendiler, hem de huzurevi sakinlerini eğlendirdiler.

            Eğirdir MYO öğrencileri Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral’e Hilmi Öncel’e (Ege Balık Ağları), Halil Erfidan’a (Erfidan Mobilya), Yazla Mahallesi sakinlerinden Hacer Sayı ve Serpil Ergun’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Haber: EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap