Eğirdir Belediyesi Kuraklıkla Mücadelede Çiftçinin Yanında

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi Kuraklıkla Mücadelede Çiftçinin Yanında
Haberin Tarihi: 4.8.2025 12:03:40 - Okunma Sayısı:389 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, su tankerleriyle yapılan destek çalışmalarını bizzat yerinde takip etti.

EĞİRDİR BELEDİYESİ KURAKLIKLA MÜCADELEDE ÇİFTÇİNİN YANINDA

 

Kuraklık nedeniyle su sıkıntısı yaşayan üreticilere destek olmak amacıyla harekete geçen Eğirdir Belediyesi, sahaya su tankerleri göndererek çiftçilere can suyu sağladı. Belediye, üretimin devamlılığı için tarımsal alanlara su takviyesi yaparak, üreticilerin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

 

Serpil Köyü’nde başlatılan su desteği çalışmaları kapsamında, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, çiftçilerle bir araya gelerek sorunları yerinde dinledi. Başkan Özer, çalışmaları yerinde takip ederek, üreticilerle birebir görüşmeler gerçekleştirdi.

 

Özer, “Toprağı işleyen her çiftçimiz bizim için değerlidir. Kuraklıkla mücadele eden üreticilerimize yönelik su desteğimiz Serpil Köyü ile başladı. Bu çalışmayı, ihtiyaç duyulan diğer bölgelerde de sürdüreceğiz,” dedi.

 

Serpil halkı tarafından memnuniyetle karşılanan bu destek sayesinde, üreticiler tarımsal faaliyetlerine devam edebilmek için önemli bir nefes aldı. Eğirdir Belediyesinin, imkanları ölçüsünde tarımsal üretimi ayakta tutmak adına sahada olmaya devam edeceği ve çiftçilere yönelik destek çalışmalarının önümüzdeki günlerde de aralıksız süreceği bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap