Ailenin Korunması Ve Güçlendirilmesi Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Ailenin Korunması Ve Güçlendirilmesi Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
Haberin Tarihi: 20.8.2025 11:12:49 - Okunma Sayısı:137 defa okundu.

Aileyi Korumak İçin Biraraya Geldiler

AİLENİN KORUNMASI VE GÜÇLENDİRİLMESİ

KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

 

Isparta’da aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine yönelik çalışmaların ele alındığı Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Vural başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Toplantıya, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hüseyin Güçlü’nün yanı sıra kurul üyesi kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

 

Toplantıda; aile yapısını tehdit eden riskler, aile bireylerine yönelik sosyal destekler, dezavantajlı gruplara sunulan hizmetler ve toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Ayrıca kurumlar arası iş birliğinin artırılması, aile bütünlüğünü koruyacak projelerin hayata geçirilmesi ve farkındalık faaliyetlerinin yaygınlaştırılması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Vali Yardımcısı Vural, ailenin toplumun temeli olduğuna dikkat çekerek, kurulun çalışmalarının büyük önem taşıdığını vurguladı. Vural, ilgili kurumların iş birliği içerisinde ailelere yönelik hizmetlerin daha etkin ve verimli şekilde yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

 

Toplantı, kurul üyelerinin öneri ve değerlendirmelerinin alınmasıyla sona erdi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap