Timbersports Üçüncüsü Isparta Ekibi Kupayı Bölge Müdürüne Takdim Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Timbersports Üçüncüsü Isparta Ekibi Kupayı Bölge Müdürüne Takdim Etti
Haberin Tarihi: 24.8.2013 09:24:00 - Okunma Sayısı:1320 defa okundu.

Timbersports Odun Kesme Yarışmasının finali Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Aladağ Eğitim Merkezinde yapıldı.

Timbersports Üçüncüsü Isparta Ekibi Kupayı Bölge Müdürüne Takdim Etti

 

            Timbersports Odun Kesme Yarışmasının finali Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Aladağ Eğitim Merkezinde yapıldı. Üçüncü olan Adem AKÇİN, İsa GÜMÜŞ, Cengiz UÇAN ve Metin ŞEFİK'ten oluşan Isparta OBM ekibi Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci'yi makamında ziyaret ederek kazanılan kupayı kendisine takdim ettiler.

            Finalde İzmir, İstanbul, Amasya, Ankara, Adana, Isparta Orman Bölge Müdürlüklerinin takımları birincilik kupasını almak için yarıştılar. Yarışma neticesinde Adana OBM ekibi birinci,  Ankara OBM ekibi ikinci olurken Isparta Bölge Müdürlüğü ekibi üçüncü oldu. Birinci olan Adana Bölge Müdürlüğü takımının dört yarışmacısına ödül olarak birer Stihl marka motorlu testere hediye edildi ve ilk üçe giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

            Adem AKÇİN, İsa GÜMÜŞ, Cengiz UÇAN ve Metin ŞEFİK'ten oluşan Isparta OBM ekibi Bölge Müdürü Mustafa Değirmenci'yi makamında ziyaret ederek kazanılan kupayı kendisine takdim ettiler. Bölge Müdürü Değirmenci  “yarışmada  Bölge Müdürlüğümüzü temsil ederek dereceye giren ekibimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap