Eğirdir'li Özel Çocuklar Gevrek'i Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'li Özel Çocuklar Gevrek'i Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 9.1.2016 09:01:00 - Okunma Sayısı:1566 defa okundu.

12 - 15 Kasım 2015 tarihleri arasında İtalya'nın Milano şehrinde düzenlenen Down Sendromlular Dünya Şampiyonası'na katılan özel sporcular, Ramazan Melih YÜCEER, Gonca ÇAKMAK Milli Antrenör Rengül ÇALAR nezaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK'i makamında ziyaret ettiler.

Eğirdir’li Özel Çocuklar Gevrek’i Ziyaret Etti

 

            12 - 15 Kasım 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Milano şehrinde düzenlenen Down Sendromlular Dünya Şampiyonası’na katılan özel sporcular, Ramazan Melih YÜCEER, Gonca ÇAKMAK Milli Antrenör Rengül ÇALAR nezaretinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK’i makamında ziyaret ettiler.

            Isparta Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi Gençlik Spor Kulübü sporcusu olan özel sporcuları Ramazan Melih YÜCEER şampiyonada dünya dördüncülüğü, Gonca ÇAKMAK ise dünya beşinciliği elde ederek Ülkemize gurur yaşatmışlardı.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK ile sıkı bir muhabbete giren özel sporcular il müdürlüğü makamında sempatik anlar yaşattı.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK özel sporcularımıza gereken tüm desteğin imkanlar doğrultusunda verileceğini ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap