TKDK 11 FAYDALANICI İLE DAHA SÖZLEŞME İMZALADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TKDK 11 FAYDALANICI İLE DAHA SÖZLEŞME İMZALADI
Haberin Tarihi: 14.1.2016 08:56:00 - Okunma Sayısı:2401 defa okundu.

15. Proje Başvuru Çağrı Döneminde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğüne proje sunan proje sahipleri ile sözleşme imzalandı.

TKDK ISPARTA İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ

11 FAYDALANICI İLE DAHA SÖZLEŞME İMZALADI

 

            15. Proje Başvuru Çağrı Döneminde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İl Koordinatörlüğüne proje sunan proje sahipleri ile sözleşme imzalandı.

            TKDK   İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ, 15. Proje Başvuru Çağrı Döneminde Isparta İl Koordinatörlüğüne 11 adet proje sunulduğunu belirterek yapılan gerekli incelemeler sonrasında desteklenme kararı verilen proje sahipleri ile sözleşme imzalandığını söyledi. GÜLCÜ, Sözleşmesi yapılan bu projeler ile Isparta’da farklı sektörlerde toplamda 11.910.063,45 TL. yatırım yapılacağını ve bu tutarın 6.920.541,43 TL’sinin hibe olarak yatırımcılara geri ödeneceğini vurguladı.

            GÜLCÜ, projesini hazırlayıp gelen yatırımcılara TKDK tarafından büyük destekler verildiğinin altını çizerek Isparta’da yapılacak olan yatırımlarla Isparta ekonomisinin ivme kazanacağını ve ek istihdam alanı oluşacağını söyledi.” Isparta’da yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımızı İl Koordinatörlüğümüzde ağırlamaktan memnun olacağız” diyen GÜLCÜ, İl Koordinatörü olarak sözleşmesi imzalanan projelerin bir an önce tamamlanmasını ve önce yatırımcılarımız sonra da Isparta’mız için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyledi.

            Faydalanıcılar da başta İl Koordinatörü Doç. Dr. Süleyman GÜLCÜ olmak üzere tüm Koordinatörlük çalışanlarına teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap