EĞİRDİRSPOR FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ABDULLAH TURAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİRSPOR FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ABDULLAH TURAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR
Haberin Tarihi: 22.1.2016 10:12:00 - Okunma Sayısı:1634 defa okundu.

Eğirdirspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Futbol Şube sorumlusu Abdullah Turan, satılık oyuncularının olmadığını ve en iyi oyunculara talip olduklarının altını çizdi.

EĞİRDİRSPOR FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU ABDULLAH TURAN’DAN FLAŞ AÇIKLAMALAR

Eğirdirspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda

Futbol Şube sorumlusu Abdullah Turan, satılık oyuncularının

olmadığını ve en iyi oyunculara talip olduklarının altını çizdi.

 

            Eğirdirspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Turan açıklamasında “Kulübümüz Eğirdirspor Kulübü Derneği olarak 2015-2016 sezonu 2. Devre transfer çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bu bağlamda transferin bitimine 20 gün kala biri yerli, biri yabancı olmak üzere 2 iyi futbolcu ile menajerlerimiz aracılığı ile temaslarımız sürüyor. Forvet hattına yabancı oyuncu transferi için Honduras’ta temaslarda bulunduk. Bunun dışında orta saha 10 numara mevkisine 2. Ligden bir futbolcu ile görüşüyoruz. Bonservis sorunu çözmemiz halinde bu oyuncuyu da kadromuza dahil edeceğiz.

            Bazı medya organlarında yazıldığı gibi bir çok futbolcumuza teklifler alıyoruz. Fakat hiçbir oyuncumuzu satmayı düşünmüyoruz. Aksine geleceğe yatırım yapmaya devam edip, en iyi oyunculara talibiz” dedi. 

            Turan, ayrıca Eğirdirspor’un bu haftasonu kendi sahasında oynayacağı İscehisarspor karşılaşmasının Açık Öğretim sınavları dolayısıyla 26 Ocak 2016 Salı günü saat 13.30’a ertelendiğini de hatırlattı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap