MİNİKLERDEN UYGULAMALI DEĞERLER DERSİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİNİKLERDEN UYGULAMALI DEĞERLER DERSİ
Haberin Tarihi: 23.1.2016 08:48:00 - Okunma Sayısı:2226 defa okundu.

Isparta İstiklal Anaokulu öğrencileri Okullarında öğrendikleri Sevgi, Hoşgörü, Kardeşlik, Adalet, iyi niyet, yardımseverlik gibi kavramları IYAŞ alışveriş merkezinde boyunlarına astıkları ve ellerine aldıkları pankartlar ile büyükleri ile paylaştılar.

MİNİKLERDEN UYGULAMALI DEĞERLER DERSİ

 

            Isparta İstiklal Anaokulu öğrencileri Okullarında öğrendikleri Sevgi, Hoşgörü, Kardeşlik, Adalet, iyi niyet, yardımseverlik gibi kavramları IYAŞ alışveriş  merkezinde boyunlarına astıkları ve ellerine aldıkları pankartlar ile büyükleri ile  paylaştılar.

            AVM içinde ellerine aldıkları Pankartlar ile dolaşan çocuklar büyüklerden tam not aldılar.

            İstiklal Anaokulu Müdürü Sevim Özdemir, Okul öncesi programında işlenilen değerler eğitiminde öğrencilere verilen kazanımları uygulamayla halka buluşturduklarını milli ve manevi belirterek değerleri büyüklerle paylaşmak istediklerini söyledi.

            Özdemir “hayatımızdaki bir takım önemli değerleri çocuklar aracılığı ile  çevremize tanıtarak farkındalık yaratmak istedik. Eğitim, Okul öncesi dönemden başlayarak çocuklarımıza hayatımızdaki önemli değerlerin öğretilmesinin sağlıklı bireylerin yetiştirilmesinde önemli rol oynadığını düşünecek olursak, çocukların çok hızlı öğrendiği ayrıca öğrenilenleri kolayca davranışa döndürdüğü karakter yapısının büyük oranda oluştuğu  bu yaşlarda değer eğitiminin önemi olduğu bir kez daha  anlaşıldığını söyledi.

            İYAŞ Alışveriş Merkezi Yönetimi ise Minik öğrencilerin AVM içinde yapmış olduğu uygulamayı ise desteklediklerini söylediler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap