ISPARTALI ÇİFTÇİLER TÜMOSAN'IN FABRİKASINI GEZDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISPARTALI ÇİFTÇİLER TÜMOSAN'IN FABRİKASINI GEZDİ
Haberin Tarihi: 28.1.2016 09:15:00 - Okunma Sayısı:3408 defa okundu.

Traktör ve dizel motor üretiminde 39 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye'nin önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN, Ispartalı çiftçileri Konya'daki fabrikasında ağırladı.

ISPARTALI ÇİFTÇİLER TÜMOSAN’IN FABRİKASINI GEZDİ

 

            Traktör ve dizel motor üretiminde 39 yıllık köklü geçmişiyle Türkiye’nin önde gelen üreticileri arasında yer alan TÜMOSAN, Ispartalı çiftçileri Konya’daki fabrikasında ağırladı.

            Bu yıl ilki düzenlenen TÜMOSAN Fabrika günleri çerçevesinde bu hafta Isparta’dan 50 çiftçi katılım gösterdi. TÜMOSAN Pazarlama Müdürü Galip Öztürk ve TÜMOSAN Fabrika Müdürü Osman Babaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte çiftçiler; traktör ve motor üretimini yerinde inceleme fırsatı buldu.

            TÜMOSAN Pazarlama Müdürü Galip Öztürk fabrika gezileriyle ilgili olarak; “Yerli motor ve traktör üretiminin Türk tarımı açısından uygun fiyatlı ürün olduğunun bilincinde olan çiftçilerimiz, TÜMOSAN’ın sahip olduğu üretim teknolojisini yerinde gördükten sonra memnuniyetlerini dile getiriyor. 2016 yılı içerisinde 100’ün üzerinde çiftçi grubu ağırlamayı planlamaktayız.’’ şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap