1. Uluslararası Eğirdir Motosiklet Festivali 14-17 Temmuz'da...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,1. Uluslararası Eğirdir Motosiklet Festivali 14-17 Temmuz'da...
Haberin Tarihi: 29.1.2016 09:58:00 - Okunma Sayısı:1883 defa okundu.

Türkiye Motosiklet Platformu (TMP) ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile yapılacak olan Uluslararası Motosiklet Festivali hazırlıklarına şimdiden başlayan TMP, festival ile ilgili detayları sosyal paylaşım sayfasından duyurdu.

  1. Uluslararası Eğirdir Motosiklet Festivali 14-17 Temmuz’da...

 

            Türkiye Motosiklet Platformu (TMP) ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile yapılacak olan Uluslararası Motosiklet Festivali hazırlıklarına şimdiden başlayan TMP, festival ile ilgili detayları sosyal paylaşım sayfasından şöyle duyurdu:

            “Doğa harikası gölün temiz sularında yüzebilir, festival adası sahilinde güneşlenebilirsiniz. İster çadırınızda kampın tadını çıkarabilir, isterseniz otel ve pansiyonlarda indirimli kalabilirsiniz.

             Konserler ve eğlencelere ek olarak sürpriz hediyeler ve çekilişler de sizi bekliyor olacak. Cuma ve cumartesi akşam yemekleri Misafirperver Belediye Başkanımızın ikramı. Hem festival, hem tatil, dostlar ile bir araya gelip güzel anılar biriktirmek için hepinizi bekliyoruz. Türkiye Motosiklet Platformu 1. Uluslararası Eğirdir Motosiklet Festivali 14-15-16-17 Temmuz 2016.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap