EĞİRDİR'DE MİGROS AÇILIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'DE MİGROS AÇILIYOR
Haberin Tarihi: 29.8.2013 09:44:00 - Okunma Sayısı:3972 defa okundu.

Eğirdir Migros 29 Ağustos 2013 Perşembe günü saat 10.00'da açılacak.

EĞİRDİR’DE MİGROS AÇILIYOR

 

o MİGROS BÖLGE MÜDÜRÜ AYDIN, EĞİRDİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN NURİ ÖZMERAL’İ ZİYARET EDEREK GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU VE TEŞEKKÜR ETTİ..

            Eğirdir Migros 29 Ağustos 2013 Perşembe günü saat 10.00’da açılacak.

            Migros Bölge Müdürü Mustafa Uğur Aydın, açılış için Eğirdir’e geldi. Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek açılışa davet eden Migros Bölge Müdürü Mustafa Uğur Aydın, Eğirdir şubesinin açılmasında her türlü kolaylığı sağladığı için Başkan Özmeral’e teşekkür etti.

            Temel ihtiyaç maddelerinde açılışa özel bir hafta boyunca indirim uygulaması yapılacağının müjdesini veren Bölge Müdürü Mustafa Uğur Aydın, bütün Eğirdir halkını açılışa davet etti.

            Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Özmeral, Migros Alışveriş Merkezi’nin Eğirdir’de şube açmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

            Başkan Özmeral, “İlçemizde güzel gelişmeler devam ediyor. Eğirdir’in gelişmesi ve halkımızın rahat etmesi için sadece Migros’a değil bütün yatırımcılara kapımız sonuna kadar açıktır. Herkese yardımcı olmaya hazırız. Eğirdir Migros Şubesi, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

            Migros M olarak hizmet verecek Alışveriş Merkezi Lodos Sahil Yolu, Yapı Kredi Bankası yanında açılacak.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap