Eğirdirspor Konyaaltı Belediyespor deplasmanından eli boş döndü

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor Konyaaltı Belediyespor deplasmanından eli boş döndü
Haberin Tarihi: 1.2.2016 15:05:00 - Okunma Sayısı:1245 defa okundu.

Bol Pozisyon, Sıfır puan 2-1

Eğirdirspor Konyaaltı Belediyespor deplasmanından eli boş döndü

Bol Pozisyon, Sıfır  puan 2-1

              

            Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor Konyaaltı Belediyespor deplasmanından 2-1 yenik döndü.

             Eğirdirspor, Konyaaltı Belediyespor spor kompleksinde oynanan karşılaşmanın ilk 15 dakikasında iyi performans gösterse de istenilen golü bulamadı.

             Karşılaşmanın 36. Dakikasında Konyaaltı Belediyespor Burak Baba'nın kafa vuruşu ile karşılaşmada 1-0 öne geçti.  Bu golden sonra baskısını artıran kırmızı yengeçler aradığı golü bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

            İkinci yarıya baskılı başlayan Konyaaltı temsilcisi yakaladığı pozisyonda Utku ile farkı ikiye çıkardı 2-0.

           Bu golün ardında takım halinde skoru korumaya çalışan Konyaaltı Belediyespor 87. Dakikada Eğirdirsporlu Süleyman Görgün’ün golüne engel olamadı (2-1.)

           Bu golün ardından Eğirdirspor savunmasındaki boşluğu iyi değerlendiren Burak Baba, ceza sahasında, Yunus ile girdiği mücadele sırasında Eğirdirsporlu Yunus'un topa elle müdahale etmesi sonucunda Konyaaltıspor  penaltı kazandı.  Konyaaltısporlu Bayram penaltıyı gole çeviremeyince karşılaşma Konyaaltı Belediyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Alınan bu mağlubiyetin ardından Eğirdirspor, 20 puanda kalarak,  6. Sıraya geriledi. Eğirdirspor 16. Hafta karşılaşmasında 07 Şubat 2016 Pazar günü kendi sahasında Eskişehir temsilcisi Eskişehir Yunusemrespor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 13.30’da  başlayacak.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap