MİLLİ TAKIM KAMPINDA TERÖRE TEPKİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MİLLİ TAKIM KAMPINDA TERÖRE TEPKİ
Haberin Tarihi: 3.2.2016 08:46:00 - Okunma Sayısı:1274 defa okundu.

Isparta'da gerçekleşen Yıldızlar ve Gençler Milli Takım Kampına katılan sporcu ve antrenörler teröre tepki gösterdi. Milliler, "Terörü lanetliyoruz" yazılı pankart açtı.

MİLLİ TAKIM KAMPINDA TERÖRE TEPKİ

 

            Isparta’da gerçekleşen Yıldızlar ve Gençler Milli Takım Kampına katılan sporcu ve antrenörler teröre tepki gösterdi. Milliler, ‘Terörü lanetliyoruz’ yazılı pankart açtı.

            Isparta, spor alanında Türkiye’nin gururu milli kadroları ağırlıyor. Isparta, Halter Milli takımının ardından bu kez Masa Tenisi Yıldızlar ve Gençler Milli Takım Kampına ev sahipliği yapıyor.

            Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun 2016 Faaliyet Programında yer alan Yıldızlar ve Gençler Milli Takımı Hazırlık Kampı, Işıkkent Spor Salonunda düzenleniyor.

            25 Ocak’ta başlayan kamp programında milliler, hazırlıklarını antrenörler nezaretinde yoğun bir tempoda sürdürüyor.

            Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, 5 antrenör ve 20 sporcu katılımıyla gerçekleşen milli takım kampını ziyaret etti. Kamp süreciyle ilgili bilgi alan İl Müdürü GEVREK, milli sporculara ve teknik heyete başarılar diledi.

            Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Kamp Müdürü Olcay SALİCİ, kamptaki milli sporcuların 10-14 Şubat tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti'nde yapılacak olan Uluslararası Açık Turnuvada ülkemizi temsil edeceğini söyledi.

            Isparta’nın ev sahipliğinden dolayı memnuniyetlerini de aktaran Kamp Müdürü Olcay SALİCİ, başta Isparta Valisi Vahdetin Özkan olmak üzere, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat GEVREK, SDÜ idarecilerine ve federasyon temsilcilerine teşekkürlerini iletti.

            Masa tenisi milli takım kampı, Isparta’nın masa tenisi alt yapısına da katkılar sağlıyor. Kampa, Isparta’dan 11 sporcu antrenmanlara katılıyor.

            “TERÖRÜ LANETLİYORUZ”

            Kamp programında sporun yanı sıra terör olayları da gündemdeydi. Kampa katılan sporcu ve antrenörler, teröre tepki gösterdi. ‘Terörü lanetliyoruz’ yazılı pankart açarak terörü kınayan milliler, şehit düşen güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yaralıları ise acil şifalar diledi.

            Yıldızlar ve Gençler Milli Takım Kampı, 4 Şubat tarihine kadar devam edecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap