Eğirdirspor'dan KAHRAMAN'ca galibiyet

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor'dan KAHRAMAN'ca galibiyet
Haberin Tarihi: 8.2.2016 17:25:00 - Okunma Sayısı:1332 defa okundu.

Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor kendi sahasında ağırladığı Eskişehir Yunusemrespor'u Yekta Berk Kahraman'ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Eğirdirspor'dan KAHRAMAN’ca galibiyet

 

            Bölgesel Amatör Lig 7. grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor kendi sahasında ağırladığı Eskişehir Yunusemrespor'u Yekta Berk Kahraman’ın attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

            7 Şubat 2016 Pazar günü Eğirdir İlçe stadında oynanan karşılaşmayı Bursa Bölgesinden Ziya Tanoğlu, Duygu Kabataş, Turgut Özkasapoğlu, İpek Emiroğlu hakem triosu yönetti. Karşılaşmaya etkili başlayan kırmızı yengeçler, karşılaşmanın 22. dakikasında Süleyman ile bir pozisyondan yararlanamazken, 30. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Yekta’nın düzgün ve sert vuruşu, kaleci Hikmet’in üstünden geçerek ağlarla buluştu 1-0.

            Golün ardından ataklarını sıklaştıran Eskişehir temsilcisi Eğirdirspor kalecisi Mehmet’i geçemezken ilk yarı bu skorla sona erdi.

            İkinci yarıya daha kontrollü başlayan Kırmızı Yengeçler Yücel, Gökay, Sercan, Burak ve Fırat ile bulduğu pozisyonları gole çeviremezken, Eskişehir temsilcisi Yunusemrespor ise Ayhan'la iki net pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşmanın 90. dakikasında Eğirdirspor'lu Mert'in ceza sahası dışından şutu direkten Yekta'nın önüne düştü, Yekta düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi (2-0). Karşılaşma bu skorla sona erdi.

            Bu sonuçla Eğirdirspor puanını 23'e yükselterek 5. sıradaki yerini aldı.

            Kırmızı Yengeçler 17. hafta karşılaşmasında 14 Şubat Pazar günü saat  13.30'da ligin flaş ekibi Serikspor'a konuk olacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap