Sport in Street'in 19.Mağazası Isparta Iyaşpark Alışveriş Merkez'inde açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sport in Street'in 19.Mağazası Isparta Iyaşpark Alışveriş Merkez'inde açıldı
Haberin Tarihi: 9.2.2016 09:40:00 - Okunma Sayısı:3018 defa okundu.

Büyüme hızıyla dikkat çeken Sport in Street'in 19. Mağazası Isparta Iyaşpark Alışveriş Merkez'inde açıldı.

Sport in Street’in 19.Mağazası Isparta Iyaşpark Alışveriş Merkez’inde açıldı

 

Büyüme hızıyla dikkat çeken Sport in Street’in 19. Mağazası Isparta Iyaşpark Alışveriş Merkez’inde açıldı. “Hep Sneaker” diyenlerin mağazası Sport in Street, dünyaca ünlü spor markalarının onlarca sneaker modelini bir arada sunuyor.

Türkiye ayakkabı perakende sektörünün lideri Ziylan Grup bünyesinde bulunan Sport in Street’in yeni mağazası, 5 Şubat Cuma günü Isparta Iyaşpark Alışveriş Merkez’inde açıldı. Önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını hızla arttırarak ülke geneline yaymayı hedefleyen Sport in Street, Isparta Iyaşpark Alışveriş Merkez’inde açtığı mağazası ile birlikte Türkiye genelinde 19 mağazaya ulaştı. Sport in Street, Isparta Iyaşpark Alışveriş Merkez’inde 183 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

Tuğla duvarlar ve neon tabelaları ile sokak ruhunu dekorasyonuna taşıyan Sport in Street mağazaları, mağaza parfümü ve müzikleriyle de sokağın enerjisini müşterilerine hissettiriyor. Sport In Street mağazalarında Nike, Adidas, Reebok, New Balance, Skechers, Asics, Lumberjack, Puma, Salomon, Merrel, Vans, Superga, US Polo, Lacoste, Tommy Hilfiger ve Dockers gibi kendi kategorilerinde lider markalar satışa sunuluyor.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap