Vavin markası kurucularından Harun Deniz: "İnsanların Isparta'da bir şey yapılabileceğine inanması gerekiyor..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Vavin markası kurucularından Harun Deniz: "İnsanların Isparta'da bir şey yapılabileceğine inanması gerekiyor..."
Haberin Tarihi: 10.2.2016 08:52:00 - Okunma Sayısı:3068 defa okundu.

Basın Kulübü'ne bu hafta Vavin markası kurucuları Eren Dinçer ve Harun Deniz ve Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Göçer konuk oldu.

Vavin markası kurucularından Harun Deniz: “İnsanların Isparta’da bir şey yapılabileceğine inanması gerekiyor...”

 

            Basın Kulübü’ne bu hafta Vavin markası kurucuları Eren Dinçer ve Harun Deniz ve Süleyman Demirel Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan ve İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Göçer konuk oldu.

            İki bölümden oluşan programın ilk bölüm konukları e-ticaretteki başarıları ile Eren Dinçer ve Harun Deniz idi. Kurdukları markayı e-ticarette büyütmeyi hedefleyen Eren Dinçer ve Harun Deniz başarı öykülerini Gazeteciler Mehmet Erçakır ve Soner Toros’un hazırlayıp sunduğu Basın Kulübü’nde anlattı.                 Isparta’da 2 buçuk sene önce kurdukları Vavin markasını büyütüp genişletmek fikriyle e-ticarette kendilerine bir yer edinmeyi planladıklarını söyleyen Eren Dinçer şöyle konuştu: “Artık gelişme teknolojiyle herkes internet üzerinden bir şeyler yapma gayretinde. Dolayısıyla biz de kendimize burada bir yer edinmeyi daha uygun bulduk. Sonuç itibariyle orada 100 kat daha satış yapma fırsatı bulabiliyoruz. Türkiye’nin e-ticareti büyümede birinci sırada. Isparta’da yaşıyoruz insan sayısı belli. İnternet sitesine sabahtan akşama kadar herkes girebilir. Aylık bir buçuk milyon sayıda insanlar bizim sitemize giriyor. Aylık iyi bütçeler vermeye başladık reklama ve sonrasında ciddi bir çizgi tutturduk.”

            “Isparta’nın yaşanılabilir bir kent olduğunu biz yıllar öncesinden fark ettik ve bu da TÜİK’in verileriyle tescillenmiş” oldu diye konuşan Harun Deniz ise şöyle dedi: “Isparta’yı çok sevdik. Yaşanılabilir bir şehir olarak gördük. İnsanların Isparta’da bir şey yapılabileceğine inanması gerekiyor, girişimcilerin burada yatırım yapılmasını isteriz. Türkiye’deki ilk 20 e-marka arasına girmeyi düşünüyoruz. Şu anki gidişatımız iyi. İnce eleyip sık dokuyarak hareket ediyoruz.  3 şube daha açmayı düşünüyoruz. Aylık yaklaşık 10-12 bin arasında kargo çıkarıyoruz.  Büyük firmaları inceleyip onların yaptıkları hataları yapmamaya çalışıyoruz. Fiyat avantajımız var. Bunları yaptığınız zaman zaten başarı kaçınılmaz oluyor. “

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap