Eğirdirspor Serik'ten 1 Paunla Döndü (1-1)

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdirspor Serik'ten 1 Paunla Döndü (1-1)
Haberin Tarihi: 15.2.2016 18:56:00 - Okunma Sayısı:1170 defa okundu.

Eğirdirspor, Uzun süre 1-0 galip götürdüğü maçtan 88. dakikada yediği golle 1-1 lik beraberlikle ayrıldı.

Eğirdirspor Serik’ten 1 Paunla Döndü (1-1)

 

            Bölgesel Amatör  Lig 7. Gruptaki temsilcimiz Eğirdirspor, Lig ikincisi Serikspor'a konuk oldu. Eğirdirspor, Uzun süre 1-0 galip götürdüğü maçtan 88. dakikada yediği golle 1-1 lik beraberlikle ayrıldı.

            Serik İsmail Ogan Stadyumunda oynanan karşılşmayı Raşit Yorgancı, Mustafa Murat Kuş, Abdulhamit Söyler, Mustafa Ayçelik isimli hakemler yönetti.

            Karşılaşmaya kötü başlasa'da gol yemeyen Kırmızı yengeçler  32.dakikada Burak’ın attığı golle 1-0 önde geçti ve ilkyarı bu skorla tamamlandı.

            2.yarı ise yeşil beyazlılardan beklenen gol bir türlü gelmeyince oyun çok farklı hale geldi aynı saatte oynanan Afjet Afyon-Ankara Dsi maçında evsahibi takımın öne geçmesi sinirleri iyice gerdi taraftarın büyük desteği sonrasında Sedatla ikili mücadelesi sonucu Eğirdirspor'lu Burak bu kez gördüğü kırmızı kart ile adından bahsettirdi.

            Bu dakikada kafasına aldığı sert darbe sonucunda başı kanayan Sedat sağlık görevlileri tarafından kafasına dikiş atıldı. Bu olaylardan sonra daha iyi bir mücadele örneği gösteren Eğirdirsporlu futbolcular Mert'le bir gol pozisyonundan yararlanamazken, Maçtaki  beraberlik golü karşılaşmanın 88.dakikadasında Serikspor'un  son haftalardaki Formu ile dikkat çeken Hakan Tilki’nin ayağından geldi. Maçın hakemi Konya Bölgesinden Raşit Yorgancılar,6 dakikalık ilave süre oynattığı maçta başka gol olmayınca maç bu skorla sona erdi. 1-1.

            Eğirdirspor Serik deplasmanından aldığı bu puanla puanını 24'e çıkardı ve 5. sıraya yükselirken, Lig ikincisi Serikspor ise puanını 37'ye yükselterek yerini korudu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap