EĞİRDİR BAHARA HAZIRLANIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR BAHARA HAZIRLANIYOR
Haberin Tarihi: 16.2.2016 10:30:00 - Okunma Sayısı:1375 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi bahar aylarına hazırlık kapsamında ilçe merkezinde ve mahallelerde park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerince saha temizlik ve bakım çalışmalarına hız verdi.

EĞİRDİR BAHARA HAZIRLANIYOR

 

            Eğirdir Belediyesi bahar  aylarına hazırlık kapsamında ilçe merkezinde ve mahallelerde park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerince saha temizlik ve bakım çalışmalarına hız verdi.                                                       

            Yeşilliğe olan tutkusu ile bilinen Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün şehir merkezinde ve mahallerde yaptığı bahara hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

            Kent Ormanı ve çevresinin bakımı ve budasını yapan işçilerle sohbet eden Başkan Şengöl, “Hedefimiz yaşanılabilir kent haline gelmek, yeşillikle maviyi buluşturmak. Bunun için şehrimizi her yönden güzelleştirmek için  çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bahar mevsimi ile birlikte de şehrimizi yeşillendirme ve çiçeklerle donatma çalışmalarına başlayacağız.  Allah'ın bize verdiği bu güzelliğe bir kaç makyaj yapıp daha yeşil bir Eğirdir yaratma gayretindeyiz" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap