3'ncü "Atatürk" Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,3'ncü "Atatürk" Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı
Haberin Tarihi: 31.8.2013 10:06:00 - Okunma Sayısı:1978 defa okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi tarafından düzenlenen 3'ncü "Atatürk" konulu resim sergisi açıldı.

3’ncü “Atatürk” Konulu Fotoğraf Sergisi Açıldı

 

            30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Eğirdir Şubesi tarafından düzenlenen 3’ncü ‘Atatürk’ konulu resim sergisi açıldı.

            Saat 11:00’de Altıngöl Otel’de gerçekleşen açılış törenine Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri misafirler ve basın mensupları katıldı.

            Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan ADD Eğirdir Şubesi Başkanı Erdoğan Öngün; “Biraz önce 30 Ağustos Zafer bayramını hep birlikte coşkuyla kutladık. Bunun devamında ise hepimiz burada serginin açılışında buluştuk. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Öngün, daha sonra desteklerinden dolayı Kaymakam Yalçın Yılmaz’a, Belediye Başkanı O. Nuri Özmeral’e ve Altıngöl Otel sahibi Atakan Yazgan adına Otel Müdürü Sedat Yılmaz’a birer plaket takdim ederek teşekkür etti.

            50 adet Atatürk fotoğrafı bulunan sergi üç gün boyunca açık kalacak.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap