Tahir Sarı ve Ekibi Eğirdir için Yarışacak

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tahir Sarı ve Ekibi Eğirdir için Yarışacak
Haberin Tarihi: 17.2.2016 15:43:00 - Okunma Sayısı:1328 defa okundu.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2016 Yılı Halk Oyunları Kulüpler ve Okullar Arası İl Birinciliği Yarışmaları 19 Şubat 2016 Cuma günü 6 Mart Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Tahir Sarı ve Ekibi Eğirdir için Yarışacak

               Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2016 Yılı Halk Oyunları Kulüpler ve Okullar Arası İl Birinciliği Yarışmaları 19 Şubat 2016 Cuma günü 6 Mart Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Eğirdir'i temsilen Eğirdir Belediyespor kulübü adına Eğitmen Tahir Sarı ve öğrencileri katılacak.

               Türkiye Halk Oyunları Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2016 Yılı Halk Oyunları Kulüpler ve Okullar Arası İl Birinciliği Yarışmaları Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak birincilik yarışmaları 19 Şubat 2016 Cuma günü saat 17.00’da başlayacak. Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Eğitmen Tahir Sarı " Eğirdir Belediyespor Kulübünün desteği ile Kulüpler il birinciliği yarışmalarına katılacağız. Ekibimiz ile çalışmalarımız devam ediyor. Eğirdir'i en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyoruz. Yarışmalar öncesinde bizlere her türlü desteği sağlayan Kulüp yöneticilerine ve Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e çok teşekkür ediyorum. Biz ekip olarak yarışmaya hazırız, inancımız tam.  Tüm Eğirdir Halkımızı yarışmalara davet ediyorum" dedi.   

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap