EĞİRDİR ELMASPOR LİDER'E YENİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR LİDER'E YENİLDİ
Haberin Tarihi: 22.2.2016 16:23:00 - Okunma Sayısı:1130 defa okundu.

Eğirdir Elmaspor, Bütün gücünü sahaya vermesine rağmen Bigadiç engelini geçemedi ve maçı 3-1 kaybetti.

EĞİRDİR ELMASPOR LİDER’E YENİLDİ

 

Türkiye Voleybol 3’ncü Lig, 1’nci Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdir Elmaspor, bu hafta sonu Ligin en güçlü takımlarından olan lider Bigadiç Belediyespor ile karşılaştı. Eğirdir Elmaspor, Bütün gücünü sahaya vermesine rağmen Bigadiç engelini geçemedi ve maçı 3-1 kaybetti.

            21 Şubat 2016 Pazar günü Bigadiç deplasmanına moralli giden Eğirdir Elmaspor, lider Bigadiç Belediyespor’u zorladı ama yenemedi.

            Maça iyi başlayan Eğirdir Elmaspor 1’nci seti 25-20 aldı. 2. sette seyirci desteği, Kaptan Tolga ve yeni transferlerinin gayretleriyle Bigadiç Belediyespor seti 25-21 aldı. Manşet ve blok hataları yapan Eğirdir Elmaspor, 3’ncü seti 25-22, 4’ncü seti 25-22 kaybederek maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.

            28 Şubat 2016 Pazar günü Akkoyunlu Plaza Bursa Voleybol ve 6 Mart 2016 Pazar günü Korkuteli Gençlikspor ile Eğirdir’de oynayacak olan Eğirdir Elmaspor, kendi sahasında oynanacak bu maçlardan galibiyet alarak yarı finallere kalmak istiyor.

            Maç sonrası görüşlerini bizimle paylaşan Eğirdir Elmaspor Antrenörü Ahmet Özkoç: “Takımımız Bigadiç deplasmanına çok moralli gitmişti.  Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve federasyon kurulundan bazı üyelerinin de izlediği maç, Bigadiç Belediyespor taraftarlarının takımlarına yaptıkları coşkun tezahüratlarıyla zaman zaman zevkli ve heyecanlı geçti. Puan sıralamasında 1. olan Bigadiç Belediyespor ile 2’nci sırada bulunan Eğirdir Elmaspor takımları adeta final maçı gibi oynadılar” dedi.

            Özkoç: “Grup maçlarının bitmesine 2 hafta kaldı. Son iki maçımız Eğirdir’de yapılacak. Bütün hemşehrilerimizi, sporseverlerimizi maçlarımıza bekliyoruz. Çünkü sizlerin varlığı bizleri daha da güçlendiriyor. Seyircisiz bir maç asla olmaz. Hepinizi bekliyorum” dedi.

            Eğirdir Elmaspor’a başarılar diliyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap