MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI İLK VE ORTAOKULU'NUN ÇEVRE DÜZENLEMELERİ YAPILIYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI İLK VE ORTAOKULU'NUN ÇEVRE DÜZENLEMELERİ YAPILIYOR
Haberin Tarihi: 2.9.2013 10:29:00 - Okunma Sayısı:1904 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi ilçede bulunan ilk, orta, lise ve yüksek okullara yardımcı olmaya devam ediyor.

MUAZZEZ VE YAŞAR ŞAPÇI İLK VE ORTAOKULU’NUN

ÇEVRE DÜZENLEMELERİ YAPILIYOR

 

            Eğirdir Belediyesi ilçede bulunan ilk, orta, lise ve yüksek okullara yardımcı olmaya devam ediyor.

            Belediye son olarak Muazzez ve Yaşar Şapçı İlk ve Ortaokulu’nun çevre düzenleme çalışmalarını yapıyor. Okulun giriş bahçesinde bulunan yılların yıpranmış betonları kırılırken yerine kilitli taş parkeler döşendi.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, eğitime olan yatırımların gün geçtikçe artarak devam edeceğini belirtti. Başkan Özmeral, “Eğirdir’de eğitim öğretim veren bütün okullarımıza Belediye olarak yardımlarımız imkânlarımız ölçüsünde devam edecektir. Okullarımızın açılmasına az bir müddet kala Belediyemize komşu olan Muazzez ve Yaşar Şapçı İlk ve Orta Okulu’nun çevre düzenleme çalışmalarını tamamlamak üzereyiz. Belediye, geleceğimizin teminatı kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımız için yatırımlarını ve desteklerini devam ettirecektir. Bahçeye giriş merdivenleri de yenilenecek” dedi.

            Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özmeral’i okul Müdürü Ramazan Yüceer ve Müdür Yardımcısı Halil Özçelik yalnız bırakmadı.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap