VALİ ÖZKAN: "ŞEHİT AİLELERİNİN HİZMETKÂRIYIZ..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,VALİ ÖZKAN: "ŞEHİT AİLELERİNİN HİZMETKÂRIYIZ..."
Haberin Tarihi: 25.2.2016 09:07:00 - Okunma Sayısı:1280 defa okundu.

Vali Vahdettin Özkan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanlığını bir ziyaret gerçekleştirdi.

VALİ ÖZKAN: “ŞEHİT AİLELERİNİN HİZMETKÂRIYIZ..."

 

            Vali Vahdettin Özkan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Isparta Şube Başkanlığını bir ziyaret gerçekleştirdi.  Burada Dernek Başkan Musa İrez ve üyelerle fikir alışverişinde bulundu.

KAMU DAİRERLERİMİZ EMRİNİZDE

            Şehit aileleri ve gazilerin devamlı yanlarında olacaklarının altını çizen Vali Özkan, “Bu konuda kime ne düşüyorsa icraatlarıyla, emanetimiz olan ailelerimizin yanında olmalıdır. Kamu birimleri olarak yüksek bir hassasiyetle Şehit Ailelerinin hizmetkârıyız. Allah hepimizi şehitlerimizin şefaatine nail etsin” dedi.

ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE, BAYRAĞIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

            Eşsiz kahramanlık gösteren şehitlerimize Allah’tan Rahmet, gazilerimize ise sıhhat dileyen Vali Özkan, Şehitlik mertebesine ulaşmış olan tüm vatan evlatlarına karşı yapılacak en anlamlı teşekkürün, onların bizlere emanet ettiği ülkemize, milletimize, bayrağımıza en iyi şekilde sahip çıkmakla olacağını söyledi.

            Vali Özkan Görüşmede Dernek Başkanı ve üyeleriyle şehit ailelerine yardımcı olunması gereken hususlarda bilgi alış verişinde bulundu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap