A.Gökdere Köyü Civarında Uyuşturucu Tacirleri Yakalandı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,A.Gökdere Köyü Civarında Uyuşturucu Tacirleri Yakalandı
Haberin Tarihi: 25.2.2016 10:33:00 - Okunma Sayısı:1732 defa okundu.

Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Doğu illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeler ile ilimizden geçecekleri tespit edilen uyuşturucu satıcıları yakalandı.

A.     Gökdere Köyü Civarında Uyuşturucu Tacirleri Yakalandı

 

Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Doğu illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeler ile ilimizden geçecekleri tespit edilen uyuşturucu satıcıları yakalandı.  Isparta Jandarma Komutanlığı ve Eğirdir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan takip neticesinde 5 şahıs Aşağıgökdere Köyü civarında yakalandı.

 

Konu ile ilgili olarak Isparta İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada: “Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında elde edilen istihbari bilgiler neticesinde 24 Şubat Çarşamba günü doğu illerimizden temin ettikleri uyuşturucu maddeler ile ilimizi kullanarak öncü ve artçı olmak üzere 27 ve 01 plakalı iki araç ile sevkiyat gerçekleştirileceği bilgisi elde edilmiştir.

Sevkiyatı gerçekleştirecek kişilerin yakalanması ve uyuşturucu maddelerin elde edilmesi amacı ile gerekli hazırlıklar yapılarak ekiplerimizce bahsi geçen araçların takibine başlanılmış ve elde edilen bilgiler doğrultusunda belirtilen saatte ilimize giriş yaptıkları görülen araçlar takibe alınmıştır. Yapılan takip neticesinde bahse konu araçlar Antalya çevre yoluna çıkmadan Aşağıgökdere Köyü civarında daha önce belirlenen noktada durdurularak araçta bulunan 5 kişi yakalanmıştır.

Şahısların ekiplerimizce takip edildiklerini anlayarak yakalanmadan önce 27 plakalı aracın ön sağ camı açılarak siyah bir çantanın dışarı atıldığı görülmüş ve yakalama sonrasında yapılan kontrollerde atılan çantanın içerisinden şeffaf naylon poşet ile sarılı vaziyette daralı ağırlığı 3080 gram gelen uyuşturucu esrar olduğu değerlendirilen madde ve çantanın yaklaşık 1 metre ilerisinde yine aynı şekilde paketlenmiş daralı ağırlığı 3080 gram gelen uyuşturucu esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirilmiştir.

Şahısların yapılan kontrollerinde hepsinin yabancı uyruklu oldukları anlaşılmış olup, Eğirdir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda; şahıslar ve ele geçirilen suç unsurları, yakalandığı yer itibari ile gerekli tahkikatın yapılabilmesi için Eğirdir Jandarma Komutanlığı görevlilerine teslim edilmiştir.

Emniyet Müdürlüğümüzce ilimizde Uyuşturucu ve Uyarıcı Maddelerin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir” denildi.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap