Minik Öğrencilerden Matbaamıza Ziyaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Minik Öğrencilerden Matbaamıza Ziyaret
Haberin Tarihi: 27.2.2016 09:02:00 - Okunma Sayısı:1831 defa okundu.

Hasgül Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri Eğirdir Akın Gazetesi ve Sinan Matbaası tesislerini ziyaret ettiler.

Minik Öğrencilerden Matbaamıza Ziyaret

 

            Hasgül Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri Eğirdir Akın Gazetesi ve Sinan Matbaası tesislerini ziyaret ettiler.

            Kitle İletişim Araçları’nı tanımak için matbaamızı ziyaret eden minik öğrenciler, Gazetenin bir iletişim aracı olduğunu, Gazetenin ve matbaa işlerinin hangi aşamalardan geçtiğini yerinde görerek bilgi sahibi oldular.

             “Çalışkan Karıncalar, Mucitler, İlkadımlar, Bilgin Arılar ve Renkli Dünyalar” isimli gruplar halinde öğretmenlerinin nezaretinde gazetemizi ziyaret eden 74 öğrenci, gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ve muhabirimiz Emel Turan Kartal’dan bilgiler aldılar.

            Eğirdir Akın Gazetesini çok iyi tanıdıklarını belirten minik öğrenciler, “annelerimizin ve babalarımızın internet sitesinden haberlerinizi okuduklarınızı görüyoruz. Eğirdir haberlerini sizlerden duyuyoruz” şeklinde görüşlerini bildirdiler.

            Gazetemiz sahibi Abdullah Sinan, minik öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, küçük öğrenciler de bizlere teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

            Öğrenciler daha sonra Zabıta Müdürlüğü binasında bulunan “Mobese” odasını da ziyarette bulundular. Öğrenciler burada Eğirdir’in farklı noktalarını görüntüleyen kameraları izleme fırsatını yakaladılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap