Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun Okul Sıraları Yenilendi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun Okul Sıraları Yenilendi
Haberin Tarihi: 27.2.2016 09:07:00 - Okunma Sayısı:2811 defa okundu.

İlçemiz okullarından Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun okul masa ve sıraları Okul Aile Birliği Başkanlığı'nın başarılı çalışmaları neticesinde yenilendi.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun Okul Sıraları Yenilendi

 

İlçemiz okullarından Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’nun okul masa ve sıraları Okul Aile Birliği Başkanlığı’nın başarılı çalışmaları neticesinde yenilendi.

Öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim-öğretim görmeleri için elbirliğiyle çalışan Okul Müdiresi Fehime Belgin Akyıl ve Okul Aile Birliği Başkanı Nurgül Türker ilçemizde farkındalık yaratmaya devam ediyorlar.

Sene başında Okul Aile Birliği ile okuldaki ihtiyaçları belirlediklerini ifade eden Okul Müdiresi Fehime Belgin Akyıl: “Öncelikle, okullarımız açıldığında sene başında okul aile birliğimiz ile ihtiyaçlarımızı belirledik. Bu doğrultuda öncelikli olarak okul sıraları ve öğretmenler odası masa ve sandalyelerimizi yenileme kararı aldık. Birinci dönemde Öğretmenler odası masa ve sandalyeleri yeniledik. İkinci dönem başında da okul sıralarımızı yeniledik” dedi.

Okul sıralarının yenilenmesinde hayırsever işadamlarına ve Eğirdir esnafına teşekkürlerini dile getiren Akyıl, “Bizlere katkı ve desteklerinden ötürü hayırsever işadamlarımıza, Eğirdir esnaflarımıza, velilerimize, öğretmen arkadaşlarıma ve okul aile birliğimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Eğitime yapılan her türlü desteğin çocuklarımıza yapılmış en güzel yatırım olduğunu ifade eden Okul Aile Birliği Başkanı Nurgül Türker ise konuşmalarında “Okul Aile Birliği olarak ‘eğitime yapılan her destek çocuklarımıza yapılmış bir yatırım’ düşüncesiyle elimizi taşın altına koyduk ve çocuklarımızın daha iyi bir ortamda eğitim-öğretim görmeleri için elimizden geldiğince çalıştık. Bu görev içerisinde de görevimizi layıkıyla yerine getirmeye gayret edeceğiz. Bu süreçte bize yardımcı olan hayırsever işadamlarına, esnaflarımıza ve velilerimize çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Eğirdir Mehmet Akif Ersoy İlkokulu yönetimini ve Okul Aile Birliği Başkanlığı’nı üstün çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap