ISVAK kongresinde yeni üyeler seçildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISVAK kongresinde yeni üyeler seçildi
Haberin Tarihi: 7.3.2016 09:12:00 - Okunma Sayısı:1496 defa okundu.

Ispartalılar Eğitim Kültür Sağlık Turizm Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (ISVAK)'ın Kurucular Kurulu ve Mütevelli Heyet 2015 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.

ISVAK kongresinde yeni üyeler seçildi

 

            Ispartalılar Eğitim Kültür Sağlık Turizm Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (ISVAK)’ın Kurucular Kurulu ve Mütevelli Heyet 2015 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı.   

            Toplantıda, vefat eden ya da istifa eden kurucular kurulu üyelerinin yerine yeni üyeler seçildi. Ayrıca mütevelli heyetine de yeni üyeler girdi.

            Ankara'daki Ispartalılar Vakfı'nın genel kurulunda, vefat eden ya da istifa eden kurucular kurulu üyelerinin yerine yeni üyeler seçildi. Ayrıca mütevelli heyetine de yeni üyeler girdi.

            Buna göre, istifa eden Aysel Boşgelmez'in yerine ailesinden yeni bir isim önerisi gelmemesi üzerine boşalan göreve Mütevelli Heyet Üyesi Mustafa Denizhan Bütün seçildi. Vefat eden Eski Isparta Belediye Başkanı Müslim Sevgi'nin yerine de aileden yeni bir isim önerisi gelmemesi üzerine Mütevelli Heyet Üyesi Nail Binli seçildi.

            ISVAK Yönetim Kurulu, Binnur SARAÇOĞLU, Emekli Banka Müdürü Hazım ÇETİNKAYA, Emekli Vali Yıldırım KARTAL, İnşaat Yüksek Mühendisi Haldun İYİDİL, Emekli Albay, Güvenlik Firması Sahibi Fuat ERENKUŞ, Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Ethem KÖKLÜKAYA, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Dr. Aylin CESUR, Gazete sahibi Kadir BOYLU, Emekli Kurmay Albay Muharrem ÖZYİĞİT, ve Emekli Kurmay Albay Raşit ÖZGÜR'ün de mütevelli heyeti üyeliğine getirilmesine karar verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap