ESNAFLARIN BAŞKAN ÖZMERAL'E TEŞEKKÜRÜ DEVAM EDİYOR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ESNAFLARIN BAŞKAN ÖZMERAL'E TEŞEKKÜRÜ DEVAM EDİYOR
Haberin Tarihi: 3.9.2013 11:03:00 - Okunma Sayısı:1635 defa okundu.

Eğirdirli esnaflardan Park Büfe işletmecisi Kenan Kanlı ve Melodi Büfe işletmecisi Orhan Kanlı, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'e teşekkür etti

ESNAFLARIN BAŞKAN ÖZMERAL’E TEŞEKKÜRÜ DEVAM EDİYOR

 

            Eğirdirli esnaflardan Park Büfe işletmecisi Kenan Kanlı ve Melodi Büfe işletmecisi Orhan Kanlı, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’e teşekkür etti

            Eğirdir’de hareketli günlerin yaşanmasından dolayı nasibini alan ilçe esnafı memnuniyetini Başkan Özmeral’e bildirmeye devam ediyor.

            Başkan Özmeral’e ziyarete gelen Park Büfe İşletmecisi Kenan Kanlı ve Melodi Büfe İşletmecisi Orhan Kanlı, Triatlon Müsabakaları, Su Şenlikleri ve Mustafa Ceceli konserinden dolayı Eğirdir’in hareketlendiği kadar işlerin de hareketlendiğini söylediler.

            İlçede yapılan faaliyetlerin halkın takdirini kazandığı gibi esnafların da kazançlı çıktığını belirten Park Büfe İşletmecisi Kenan Kanlı ve Melodi Büfe İşletmecisi Orhan Kanlı, “kazançlı ve bereketli bir hafta yaşadık ve bu hareketlilik devam ediyor. Başkanım sizden Allah razı olsun. İlçemizde yapılan faaliyetlerden dolayı hareketli ve güzel günler yaşıyoruz. İşlerimizde hareketlilik oldu. Bizim kadar diğer esnaf arkadaşlarımız da kazançlı çıktı. Yapılan Su Şenliği, Triatlon Müsabakaları ve Mustafa Ceceli konseri çok harikaydı. Size ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca, ilçemizdeki diğer çalışmalarınızı da takdirle karşılıyoruz.” diyerek Başkan Özmeral’e teşekkür ettiler.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Belediye olarak yapılan bütün çalışmaları halkın faydası için yaptıklarını belirterek, “Selçuklu Şehri Eğirdir’imizde son günlerde gerçekten görülebilen bir kalabalaık ve hareketlilik var. Hareketlilik gün geçtikçe artıyor. Yapı Kredi Bankası Eğirdir’e geldi. Hemen yanında Migros Alışveriş Merkezi açıldı. Şimdi yeni iki yüksek okulumuz açıldı ve öğrenci almaya başladı. Güzel ilçemizi daha hareketli günler bekliyor. Yaptığımız faaliyetlerde halkımızın mutlu olması esnafımızın kazançlı çıkması, bizi de mutlu ediyor” dedi.

            Başkan Özmeral, Park Büfe İşletmecisi Kenan Kanlı ve Melodi Büfe İşletmecisi Orhan Kanlı’ya ziyarette bulunmalarından dolayı teşekkür ederek “Bu ziyaretiniz bize ayrı bir güç veriyor. Biz her zaman saygıdeğer halkımız adına iş yapıyoruz ve halkımız için çalışıyoruz. Asıl ben sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap