Başkan Şengöl Sözünü Tuttu...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl Sözünü Tuttu...
Haberin Tarihi: 9.3.2016 16:12:00 - Okunma Sayısı:1391 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, yelkenciler için tekne taşıyıcı aldı

Başkan Şengöl Sözünü Tuttu...

 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, yelkenciler için tekne taşıyıcı aldı

 

            Sporun her türlüsüne destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, yelkenciler için tekne taşıyıcı (Römork) aldı.

            Römork, Isparta Yelken İl Temsilcisi ve Eğirdir Yelken Kulübü sorumlusu Şeref Ağartan’a teslim edildi.

                                                             

            Daha önceleri yarışlara giderken teknelerini kamyonlarla taşıyan Eğirdir Yelken Kulübü, bundan böyle teknelerini Römorkla taşıyacak.        

            İstanbul Ateş Otomotiv San. Tic. ve Paz. Ltd.Şti.’de yaptırılan Römork, belediyenin minibüsüne monte edilerek 6 Mart 2016 Pazar günü Eğirdir’e getirildi ve Isparta Yelken İl Temsilcisi ve Eğirdir Yelken Kulübü sorumlusu Şeref Ağartan’a teslim edildi.                                                             

            Konu ile ilgili olarak görüşlerini bizimle paylaşan Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan: “Yelken sporunun diğer spor dallarından çok farklı yönleri var. Malzemeli bir spor dalı. Tüm yarışlara katılım ancak, her yelkencinin kendi teknesiyle mümkün olmakta. Ayrıca her yarışta katılım zorunluluğu olan antrenörün şartlara uygun bir joker botla katılması gerekiyor. Bu nedenle yelken sporunda tekne nakliyesi büyük sorun. Yıllarca bu sorunu belediyemiz kamyon tahsis ederek çözdü. Türkiye’de tekne naklini kamyonla yapan 1 ya da 2 il kalmıştı. Bu eksikliği gören Belediye Başkanımız Ömer Şengöl, tekne taşıyıcı (römork) alma kararının müjdesini bizlere Kervansaray Düğün Salonu’nda yapılan sporcu buluşma yemeğinde vermişti. Eğirdir’li Yelkenciler olarak çok sevinmiştik. Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün verdiği müjdenin gerçekleştiğini gördük. Kendisine Isparta Yelken İl Temsilcisi olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yardımlarının devamının geleceğine inanıyorum. Bu sayede artık tek araçla hem yelkencilerimiz hem de teknelerimiz yarışmalara katılma imkanına kavuşmuş olduk. Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

            Ağartan: “Yapılan desteklerin, yelken camiasına hayırlı uğurlu olmasını” diliyorum temennileriyle sözlerine son verdi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap