TYF'DEN EĞİRDİR YELKEN KULÜBÜNE OPTİMİST TEKNE...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TYF'DEN EĞİRDİR YELKEN KULÜBÜNE OPTİMİST TEKNE...
Haberin Tarihi: 11.3.2016 16:26:00 - Okunma Sayısı:1548 defa okundu.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Yelken Federasyonu'nun İl Temsilcileri toplantısına katılan Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Başkanı Serhat Ballı ile görüşme fırsatı yakaladı.

TYF’DEN EĞİRDİR YELKEN KULÜBÜNE OPTİMİST TEKNE…

 

            Geçtiğimiz günlerde Türkiye Yelken Federasyonu’nun İl Temsilcileri toplantısına katılan Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) Başkanı Serhat Ballı ile görüşme fırsatı yakaladı. Ağartan’ın görüşmeleri olumlu yanıt verdi ve TYF tarafından Eğirdir Yelken Kulübüne 2 adet Optimist Tekne hediye edildi.    

            Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan “26 Şubat 2016 tarihinde Federasyonumuzun düzenlemiş olduğu Yelken İl Temsilcileri toplantısına katıldım. Toplantıda Federasyon başkanımız Serhat Belli ile görüşme fırsatı yakaladım. Eğirdir Yelken Kulübü olarak bir takım eksikliklerimizden bahsettim. En önemli ihtiyaçlarımızın optimist tekne ve joker bot olduğunu bildirdim. Federasyon Başkanımız Serhat Belli de kulübümüze 2 tane Optimist Tekne ve Joker bot verme sözünü verdi. Yelken Federasyonu’nundan 6 Mart 2016 tarihinde beni arayıp optimist teknelerinin hazır olduğunu ve almamız gerektiğini söylediler. Aynı tarihte Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ün Eğirdir Yelkencilerine söz vermiş olduğu tekne taşıyıcı (Römork) da hazırdı. Hemen İstanbul’la irtibata geçip Optimist teknelerimizi Römork’a yükletip Eğirdir’e getirttik. Tesadüf budur ki bir taşla iki kuş vurduk. Yelkenciler olarak çok mutlu ve sevinçliyiz.

Hem Belediyemizin Yelken Sporu’na yaptığı büyük katkı hem de Yelken Federasyonu’nun tekne sayımızın artmasını sağladığı için çok mutluyuz. Her iki kurumumuza da çok teşekkür ediyoruz. Eksiğimiz olan Joker Botu’nun da Yelken Federasyonu Başkanımız Serhat Belli’den almış olduğum sözün takipçisi olacağım. Yelkencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

            Isparta Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan’ı yelken sporuna ve sporcularına yapmış olduğu hizmetleri ve özverili çalışmalarından dolayı kutluyor, başarılar diliyoruz.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap