EĞİRDİR ELMASPOR MALATYA'YA GİDİYOR...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR ELMASPOR MALATYA'YA GİDİYOR...
Haberin Tarihi: 12.3.2016 08:43:00 - Okunma Sayısı:1194 defa okundu.

Voleybol 3. Ligde Isparta ilimizi başarılı bir şekilde temsil eden Eğirdir Elmaspor, grup maçlarını 2. olarak tamamlayıp yarı final maçlarına katılmaya hak kazandı.

EĞİRDİR ELMASPOR MALATYA’YA GİDİYOR...

 

            Voleybol 3. Ligde Isparta ilimizi başarılı bir şekilde temsil eden Eğirdir Elmaspor, grup maçlarını 2. olarak tamamlayıp yarı final maçlarına katılmaya hak kazandı. Elmaspor, bu yıl ilk defa çok uzak deplasmanların olduğu grupta Tekirdağ, Malkara, Balıkesir, Bursa, İzmir gibi takımlarla mücadele etti. Her maçın final maçı gibi oynanması ve takımların birbirleriyle yaptığı maçlarda 3-2’lik sonuçlar, grubumuzdan en iyi 3. takım çıkmasını engelledi. Bu gruptan 3. olarak çıkan takım yarı finallere katılamadı.

            Grup maçlarını değerlendiren Eğirdir Elmaspor Voleybol Takımı Antrenörü Ahmet Özkoç gazetemize yaptığı açıklamada “Şükürler olsun bu zorlu gruptan çıktık. Malatya’da rakiplerimiz; Rize Fındıklı Spor, Diyarbakır Kayapınar Belediye Spor ve Ankara Eser Spor olacak. Umutlu gidiyoruz. Zor maçlar ama kazanmak ve Ankara’da yapılacak olan final maçlarına katılmak istiyoruz. Allah’ın izniyle başarıyla döneceğiz. Hep beraber Eğirdir olarak buna inandık.” dedi.

            Yarı final maçlarına katılmak üzere, Pazar günü ilçemizden Malatya’ya hareket edecek olan Eğirdir Elmaspor’a başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap