SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI
Haberin Tarihi: 14.5.2013 10:59:00 - Okunma Sayısı:1649 defa okundu.

Kutlama programı çerçevesinde Eğirdir İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Eşref Gürdal ve Memur Fazilet Şahin Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

SOSYAL GÜVENLİK HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI

 

            Sosyal Güvenlik Haftası’nın bu yıl 6’ncısı kutlanıyor. Kutlama programı çerçevesinde Eğirdir İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Eşref Gürdal ve Memur Fazilet Şahin Kaymakam Yalçın Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.

            Ziyaret sırasında Eğirdir Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürü Eşref Gürdal          SGK’nın bu yıl ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanacığını ifade etti. Gürdal: “Bu yıl  6.sını kutlayacağımız Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizdeki tüm okullara giderek Sosyal Güvence hakkında bilgilendirmelerle öğrencilerin daha bilinçli hale gelmelerini istiyoruz. Geçen seneki eğitimlerin devamı niteliğindeki çalışmalarda broşür ve tanıtım CD’leri ile Sosyal Güvenlik bilincinin geliştirilmesini hedefliyoruz.

            Yine etkinlikler çerçevesinde Eğirdir  MYO eğitim salonunda düzenlenecek seminerde Meslek Yüksek Okulu öğrencileri bilgilendirilecek. Ayrıca Perşembe günü pazar yerinde açılacak stantta halka broşür dağıtılarak herkesin sosyal güvenlik konusunda bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amaçlıyoruz” dedi.

            SGK haftası dolayısıyla duygu ve düşünlerini paylaşan Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ise özetle şunları söyledi: “Öncelikle nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Sosyal Güvenlik, toplumumuzun en önemli organlarından, devletimizin en önemli görevleri arasındadır. Sağlık güvenliği kadar, sosyal güvencesi de önemli. Bunlar, insanların hayatı boyunca aradığı hizmetlerdir. Bu hizmetlerin etkin ve verimli şekilde verilmesi ucuz bir şekilde verilmesi ve bu güvenceyi hissettirilmesi gerekiyor. Sosyal güvenlik kurumu çeşitli yapılanmaların içerisinden geçti. Birleşme oldu ve sonuçta bugün artık çeşitli sorunlar olsa da yavaş yavaş aşılacak. Önümüzdeki yıllarda daha iyi bir hizmet verecek. Yıllardan beri bu kuruma emek vermiş, çalışmış arkadaşlara teşekkür ediyorum. Eğirdir’de hizmet veren arkadaşlarımıza da çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap