İlklerin ve Enlerin Takımı EĞİRDİRSPOR Bölgesel Lige Damga Vurdu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,İlklerin ve Enlerin Takımı EĞİRDİRSPOR Bölgesel Lige Damga Vurdu
Haberin Tarihi: 17.3.2016 09:16:00 - Okunma Sayısı:1097 defa okundu.

Eğirdirspor, 2015-2016 futbol sezonu Bölgesel Amatör Liginde ilkleri ve enleri başararak damgasını vurdu.

İlklerin ve Enlerin Takımı EĞİRDİRSPOR

Bölgesel Lige Damga Vurdu

            Eğirdirspor, 2015-2016 futbol sezonu Bölgesel Amatör Liginde ilkleri ve enleri başararak damgasını vurdu. 

            2014 yılında Isparta Savspor'un haklarını alarak Bölgesel Amatör Lige hızlı bir giriş yapan Eğirdirspor başarıları ve galibiyetleri ile adından sıkça söz ettirmeye başladı.

            Kırmızı yengeçler bu sezon kendi tarihinin en iyi galibiyet serisini sürdürürken, Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmasında 15 yaşındaki Futbolcusu Erdem Çetiner, attığı golle Bölgesel Amatör Lig tarihinde “gol atan en genç oyuncu” unvanına sahip olurken,  Ligin 19. haftasında Türkiye liglerinin tek namağlup takımı olan Afjet Afyonspor'u kendi sahasında mağlup etmesi ve Ligin 20. haftasında kendi sahasında bileği hiç bükülemeyen Ankara DSİ spor'u mağlup etmesiyle dikkatleri üzerine topladı. Turanspor karşısında 9. saniyede gol bularak Bölgesel Amatör Lig tarihindeki “en erken golü atan takım” unvanına da sahip olan Eğirdirspor, böylelikle Bölgesel Amatör Lig tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başardı.           

            Kulüp Başkanı Halil İbrahim Uysal yaptığı açıklamada " 3. Lig parolasıyla başladığımız bu sezonun ilk yarısında gerek şansızlık, gerekse hakem hataları ile birçok puan kaybettik. Ligin ikinci yarısında ise birlik ve beraberliğimizin getirmiş olduğu başarılara imza attık. Şu an ligde 3. sıradayız. Bu sezon birçok ilklere ve enlere imza atan takımımızı kutluyorum. Her zaman söylediğim gibi Eğirdirspor benim değil, bizim, bütün Eğirdir'in takımıdır" dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap