MHP Teşkilatından Esnaf Kefalet Başkanı Yusuf Öngün'e Hayırlı Olsun Ziyareti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Teşkilatından Esnaf Kefalet Başkanı Yusuf Öngün'e Hayırlı Olsun Ziyareti
Haberin Tarihi: 25.3.2016 17:04:00 - Okunma Sayısı:1695 defa okundu.

S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

MHP Teşkilatından Esnaf Kefalet Başkanı Yusuf Öngün’e Hayırlı Olsun Ziyareti

 

            S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.      

            Geçtiğimiz hafta sonu yapılan seçimlerde S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlık koltuğuna oturan Yusuf Öngün’ü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eğirdir İlçe Başkanı Osman Yaman, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Günay, Şükrü Savaş ve Ramazan Kurt’un yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri Ercan Kubilay ve Rüveyda Semerci, ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren S.S. Eğirdir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, MHP İlçe Başkanı Osman Yaman ve beraberindekilere teşekkürlerini ifade ederek, misafirlerini uğurladı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap