Gururumuz Melih Yüceer

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gururumuz Melih Yüceer
Haberin Tarihi: 26.3.2016 15:50:00 - Okunma Sayısı:2101 defa okundu.

ITSO Yönetim kurulu üyeleri İtalya'da yapılan çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren İlimizin Özel Sporcularından ve Eğirdir'li hemşehrimiz Ramazan Melih Yüceer'e plaket verdi.

Gururumuz Melih Yüceer

 

            ITSO Yönetim kurulu üyeleri İtalya’da yapılan çeşitli spor müsabakalarında dereceye giren İlimizin Özel Sporcularından ve Eğirdir'li hemşehrimiz Ramazan Melih Yüceer’e plaket verdi.

            Ülkemizde yapılan ve birçok spor müsabakasında derece alan özel sporcu Ramazan Melih Yüceer, Dünya’da Türkiye ve ilimizi en iyi şekilde temsil etti.

            Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye birincisi olarak Ülkemizin ilk özel milli sporcusu unvanıyla katıldığı İtalya’nın Murano şehrinde düzenlenen Özel Sporcular Dünya Şampiyonasında çeşitli branşlarda yarışarak Dünya Dördüncülüğü onurunu Türkiye ve Isparta’ya yaşatan Ramazan Melih Yüceer’i yönetim kurulu toplantısına davet ederek kendisine plaket verdi. Yüceer’den birincilik sözünü alan Başdeğirmen, “Bizi en iyi şekilde temsil ettiğin için teşekkür ediyoruz. Gelecek yıllar da birinci olmasını istiyoruz.”dedi.

            Milli Sporcu Yüceer’de Başdeğirmen ve yönetim kurulu üyelerine gelecek yıllarda yapılacak yarışlarda dünya birinciliği sözünü verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap