Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Müdürlüğü İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Cengizhan MIZRAK'tan Kerevit Araştırma Merkezi'ne tam not...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Müdürlüğü İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Cengizhan MIZRAK'tan Kerevit Araştırma Merkezi'ne tam not...
Haberin Tarihi: 26.3.2016 16:08:00 - Okunma Sayısı:2306 defa okundu.

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Müdürlüğü İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Cengizhan MIZRAK, Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (SAREM)'nü ziyaret etti.

Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Müdürlüğü İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Cengizhan MIZRAK’tan Kerevit Araştırma Merkezi’ne tam not...

 

            Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Müdürlüğü İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Cengizhan MIZRAK, Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü (SAREM)’nü ziyaret etti.

            SAREM Müdürü Şakir ÇINAR Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Müdürlüğü İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Doç. Dr. Cengizhan MIZRAK’a kurumu gezdirerek, Kerevit Araştırma Merkezi hakkında bilgiler verdi.
 

            MIZRAK, Kerevit Araştırma Merkezi’ni çok beğendiğini ifade ederek projede emeği geçenlere teşekkür etti. MIZRAK ayrıca teknik personel ile de bir toplantı yaparak araştırma altyapısını nasıl geliştirilebileceği konusunda da fikir alışveriş yaptı.

            Kurum Müdürü Şakir ÇINAR, başta Kerevit Araştırma Merkezi olmak üzere kuruma verdiği desteklerden dolayı Daire Başkanı Doç. Dr. Cengizhan MIZRAK’a şükranlarını iletti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap