Osman Aslantürk: "Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi büyük reformlar yaptı..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Osman Aslantürk: "Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi büyük reformlar yaptı..."
Haberin Tarihi: 5.9.2013 09:56:00 - Okunma Sayısı:2033 defa okundu.

Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Aslantürk, 1 yıla kadar vadeli kredilerde yıllık faiz oranının % 4'e, 1 yıldan 4 yıla kadar olan kredilerde ise % 5'e düşürüldüğünü söyledi.

Osman Aslantürk: “Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi büyük reformlar yaptı...”

 

            Eğirdir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Aslantürk, 1 yıla kadar vadeli kredilerde yıllık faiz oranının % 4’e, 1 yıldan 4 yıla kadar olan kredilerde ise % 5’e düşürüldüğünü söyledi.

            1967 yılından itibaren ilçemiz esnaf ve sanatkarlarına kredi desteği veren Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin büyük reformlar yaptığını dile getiren Başkan Aslantürk şu bilgileri verdi: “Esnaf ve sanatkarlarımızın lehinde önceleri alınan krediden % 10 olarak kesilen bloke % 1,5’a düşürüldü.

            1 yıla kadar vadeli kredilerde yıllık faiz oranı % 4’e, 1 yıldan 4 yıla kadar olan kredilerde ise % 5’e düşürüldü.

            Daha önce kredi tavanı 50.000 TL. iken bu rakam 70.000 TL. ye çıkarıldı. Kredilerimiz Halkbank aracılığıyla verilmekte olup Kooperatif-Banka ilişkilerimiz ve çalışmalarımız başarılı bir şekilde devam etmektedir”.

            Aslantürk, “Halkbank Eğirdir Şubesi Müdürü Sayın Mevlüt Korkmaz beyefendiye ve personeline Kooperatifimiz yönetimi ve personeliyle uyumlu çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap