Tekvando ve Kickbox Sporcularından Başkan Ömer Şengöl'e Teşekkür

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tekvando ve Kickbox Sporcularından Başkan Ömer Şengöl'e Teşekkür
Haberin Tarihi: 29.3.2016 18:26:00 - Okunma Sayısı:1223 defa okundu.

Sporun her türlüsüne destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e Tekvando ve Kickbox sporcularından teşekkür ziyareti.

            Tekvando ve Kickbox Sporcularından Başkan Ömer Şengöl’e Teşekkür…

 

Sporun her türlüsüne destek veren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e Tekvando ve Kickbox sporcularından teşekkür ziyareti.

            Başkan Şengöl Tekvando ve kickbox sporcularına Tekvando Müsabaka Malzemesi (Kask, Koruyucu Yelek, Kuki, El Ayak Koruma Elektronik Ayak Üstü Koruma, Eldiven ve Ellik…vb.) aldı.

            Eğirdir Belediyespor Tekvando ve kickbox sporcuları, kendilerine spor malzemesi alan Ömer Şengöl’e  teşekkür ettiler. Bugün saat 16.30’da Eğirdir Belediyesi Toplantı salonunda Başkan Şengöl bir araya gelen sporcular, spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

            Toplantıda öncelikle söz alarak memnuniyetini dile getiren Eğirdir Belediyespor Kulübü Tekvando Antrenörü  Kadir Eken “Başkanım öncelikle spora vermiş olduğunuz desteklerden dolayı şahsım ve  sporcularım adına size çok teşekkür ediyoruz. Voleyboldan futbola, futboldan tekvandoya kadar bir çok sporda emeğiniz var. Destekleriniz için tekrar çok teşekkür ediyoruz” dedi.

            Çocukluk döneminde spor konusunda  o zamanın şartlarında malzeme yetersizliği ve hocanın olmayışı nedeniyle hep eksiklik hissettiğini dile getiren Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise şunları söyledi: “Öncelikle yeni malzemelerinizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Onları en iyi şekilde kullanacağınızı da biliyorum. Sizlere bir şeyler almak, yapmak bizim görevimiz. Seçim dönemlerinde de sizlere söz vermiştim. Daha yapılabilecek bir şeyler varsa bizler her şey yapacağız. Bizim çocukluğumuzda Eğirdir’in gözde sporu Basketbol’du. Ama hoca eksikliğinden, malzeme eksikliğinden bir türlü spor yapamıyorduk. Bunun üzüntüsünü içimde hep yaşatırım. Sizlerin daha iyi şartlarda spor yapabilmesi için elimden gelen desteği yapmaya hazırım. Spor akılla, vücutla yapılan bir dal. Eğirdir’de küçük, büyük, genç yaşlı kim  spor yapacağız diyorsa biz hazırız. Bizim kapımızı her şekilde çalabilirler”.

 

Eğirdir’e Yarı Olimpik Yüzme Havuzu…

            Konuşmalarında çocukları, gençleri ve sporcuları çok sevdiğini dile getiren Ömer Şengöl, önümüzdeki sonbahar döneminde Eğirdir Köprübaşı’nın bulunduğu alana yarı olimpik yüzme havuzu yapılacağını, bu havuzlardan her kesimin faydalanabileceğinin  sözünü verdi.

            Şengöl, “Kadir hocaya emekleri için ben de çok teşekkür ediyorum. Böylesine güzel, terbiyeli ekip yetiştirdiği için. Ben hepinizin dedesi yaşındayım. Ama beni bir arkadaşınız olarak da görebilirsiniz. Ne sıkıntınız varsa çözmeye hazırım. İnşallah spora devam edersiniz. Sizleri milli takımlarda görmek isterim” diyerek sözlerini tamamladı.

            Toplantı, bütün sporcuların Belediye Başkanı Ömer Şengöl’le birlikte toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

İ           lkokul ortaokul, lise öğrencilerinin yanı sıra Eğirdir MYO öğrencileri de Eğirdir Belediyespor Kulübü’ne üyeler ve çeşitli spor dallarıyla ilgileniyorlar.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap