Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksekokulu Birinci...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksekokulu Birinci...
Haberin Tarihi: 1.4.2016 17:16:00 - Okunma Sayısı:1446 defa okundu.

"SDÜ Ligi 1. Etap Halı Saha Turnuvası" Sona Erdi

“SDÜ Ligi 1. Etap Halı Saha Turnuvası” Sona Erdi

Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksekokulu Birinci…

 

            Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Tesisleri  İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen “SDÜ Ligi 1. Etap Halı Saha Turnuvası” sona erdi.

            Süleyman Demirel Üniversitesi fakülte ve meslek yüksekokullarında oluşturulan 29 takımın katılımıyla Batı Yerleşkesi Halı Sahası’nda gerçekleşen turnuva, kıyasıya mücadeleye sahne oldu.

            24 gün süren turnuvalara gösterilen yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getiren Spor Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Mahmut Alp, turnuvaları geleneksel hale getirmeyi planladıklarını söyledi. Bu tür turnuvaları diğer branşlarda da gerçekleştirmek istedikleri belirten Alp, turnuvaya katılan sporculara teşekkür etti.
 

            “SDÜ Ligi 1. Etap Halı Saha Turnuvası”nda; Eğirdir Turizm Otelcilik Yüksekokulu birinci, Atabey Meslek Yüksekokulu ikinci, Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu üçüncü, Uluborlu Selahattin Karasoy Meslek Yüksekokulu da dördüncü oldu.

            Ayrıca SDÜ Mühendislik Fakültesi takımından Esat Karaçavuş “En Centilmen Oyuncu”  olarak seçilirken Atabey Meslek Yüksekokulundan Mutlu Demir de “En Değerli Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap