KANSEV üyeleri Eğirdir'de moral depoladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KANSEV üyeleri Eğirdir'de moral depoladı
Haberin Tarihi: 5.4.2016 17:12:00 - Okunma Sayısı:1413 defa okundu.

Başkan Şengöl, Kansev üyelerini misafir etti

KANSEV üyeleri Eğirdir’de moral depoladı

Başkan Şengöl, Kansev üyelerini misafir etti

 

            KANSEV Kanser Hastaları Yardımlaşma Derneği üyeleri Eğirdir’de moral depoladı. Her yıl düzenli olarak 1-7 Nisan Kanser Haftası’nda çeşitli etkinlikler düzenleyen KANSEV Isparta Şubesi üyeleri bu yıl Eğirdir’de Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün misafiri oldular.

            Eğirdir’de Belediye Başkanı Ömer Şengöl, KANSEV üyelerine Eğirdir Yeşilada’da bulunan Mavigöl Otel’de öğle yemeği ikramında bulundu. Daha sonra Eğirdir Rüya Park’a geçen KANSEV üyeleri burada hoşça vakit geçirdiler. Çeşitli hayvanları yakından görme imkanı bulan KANSEV üyeleri, güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

            KANSEV Kanser Hastaları Yardımlaşma Derneği Başkanı Kemaliye Bardakçı, “Her yıl 1-7 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kanser Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek üyelerimizin ve kanser hastalarının stres atmasını ve güzel bir gün geçirmesini sağlıyoruz. Bu yıl Eğirdir’e gelerek Belediye Başkanımızın misafiri olduk. Bize güzel bir öğle yemeği ikram edildi. Yemeğin ardından Rüya Park’a geçerek güzel bir gün geçirdik. Kanser Hastaları Yardımlaşma Derneği olarak Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e teşekkür ediyoruz” dedi.
 

            Başkan Şengöl, Kansev üyeleri ile Rüya Park'ta bir araya geldi. Başkan Şengöl, uzun süre sohbet ettiği Kansev üyelerini her zaman Eğirdir'e beklediklerini ve onları misafir etmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap