Park ve bahçeler yaza hazırlanıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Park ve bahçeler yaza hazırlanıyor
Haberin Tarihi: 6.4.2016 17:07:00 - Okunma Sayısı:1643 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, ilçedeki orta refüjler başta olmak üzere, parklar bahçeler ve mahalle aralarındaki yeşil alanlar yaza hazırlanıyor.

Park ve bahçeler yaza hazırlanıyor

 

               Eğirdir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, ilçedeki orta refüjler başta olmak üzere, parklar bahçeler ve mahalle aralarındaki yeşil alanlar yaza hazırlanıyor. Çeşitli türlerde bitkilerin ekim ve dikiminin yapıldığı yeşil alanlarda, rengarenk çiçekler de kendisini göstermeye başladı.

               Eğirdir Belediyesi Pak Bahçeler Müdürlüğü tarafından yaz hazırlık çalışmaları hızlı bir şekilde başladı. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından temizlik çalışmaları da devam ediyor. Sahil şeridinden Pınar Pazarı’na kadar olan yaya kaldırımlarında yabani ot ilaçlama çalışmaları yapıldı.

               Ayrıca Altınkum Mahallesinde yapımı devam eden Dere Park ve Köprü başı mevkiinde bulunan Rüya Park'ta çiçek ekim çalışmaları devam ederken,  sinekle etkin mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarının da sürekli olarak devam edeceği bildirildi.

               Eğirdir’in her zaman olduğu gibi bu yıl da bölgenin park bahçe orta refüj ve yeşil alan bakımından en güzel ve en zengin görünüme kavuşacağı açıklandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap