Başkan Şengöl'ün Üç Aylar ve Regaib Kandili Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl'ün Üç Aylar ve Regaib Kandili Mesajı
Haberin Tarihi: 6.4.2016 17:09:00 - Okunma Sayısı:1478 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Başta Eğirdir'yaşayan vatandaşlarımızın, milletimizin ve Müslüman Aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandillerini tebrik ediyorum" dedi.

Başkan Şengöl’ün Üç Aylar ve Regaib Kandili Mesajı

 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Başta Eğirdir’de yaşayan vatandaşlarımızın, milletimizin ve Müslüman Aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandillerini tebrik ediyorum” dedi.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün Üç Aylar ve Regaib Kandili nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle; “Sevgili Peygamberimizin (SAS) kutlu doğumunu idrak ettiğimiz şu günlerde her yıl manevi bir yenilenme mevsimi olarak bizlere gelen mübarek üç aylara bir kez daha kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşayacağız. Bu gece, Recep, Şaban ve Ramazan aylarının habercisi Regaib gecesidir. Başta ilçemiz ve ülkemiz olmak üzere bütün İslam âleminin mübarek Üç aylarını ve Regaib Kandili'ni tebrik ediyor, Üç ayların ve Regaib kandilinin, özellikle insanlığın ortak huzurunu tehdit eden şiddetin, savaş ve düşmanlığın yerini barış ve huzura bırakması için rağbetlerimizin iyiye, güzele ve doğruya yönelik olmasını, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Cenab-ı Mevla'dan niyaz ediyorum.”

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap