Onurlu Mücadele sona erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Onurlu Mücadele sona erdi
Haberin Tarihi: 18.4.2016 10:40:00 - Okunma Sayısı:1407 defa okundu.

Eğirdirspor Ligi 4. Sırada Bitirdi

Onurlu Mücadele sona erdi

Eğirdirspor Ligi 4. Sırada Bitirdi

 

               Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor ligin son maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor'u deplasmanda 3-2 mağlup ederek ligi 4. sırada tamamladı.

 
 

               Bucak İlçe Stadında oynanan karşılaşmayı Gaziantep Bölgesinden Adem Bozkurt,  Kahramanmaraş bölgesinden Mustafa Onur Özgenç, Yunus Yıldız isimli hakemler yönetti.

               Karşılaşmaya hızlı başlayan Bucak Belediye Oğuzhanspor ani gelişen atakta Lungelo Mtshali ile 1-0 öne geçti. Golün ardından oyunun kontrolünü eline alan Eğirdirspor 11. Dakika'da Cenk Güven'in golüyle beraberliği yakaladı (1-1).  25. Dakika'da Eğirdirspor’da Yekta'nın şutu direkte patladı. Karşılaşmanın 39. Dakikasında Burak Gezer ceza sahası içerisinde yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Haşim Ateş gole çevirdi (2-1). İlkyarı bu skorla sona erdi. 

               İkinci yarıya daha istekli başlayan Eğirdirspor, Süleyman'ın ceza sahasına gönderdiği topta Burak Gezer kaleciyle karşı karşıya kaldı ve kalecinin üzerinden topu ağlara gönderdi (3-1). Golün ardından Bucak Belediye Oğuzhanspor Mtshali ve Mehmet Tosun ve Uğur Keskinle 3 gol pozisyonundan yararlanamadı.  Karşılaşmanın 75. Dakikasında gelişen ev sahibi ekip atağında Mtshali durumu 3-2'ye getirdi.  Karşılaşmanın 80. Dakikasında Eğirdirspor'da Burak'ın şutu direkten döndü, Haşim Ateş'in şutunda Vakkas'ın eline çarpan topu hakem görmedi ve Eğirdirspor'un bir penaltısını vermedi. Karşılaşmada kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç (3-2) Eğirdirspor galibiyeti ile sona erdi.  Eğirdirspor’da bu maçta alt yapıdan Ömer Aybar, Ali Mert Fesçi, Berkan Eryiğit yedek otururken, Anıl Çetinkaya ve Erdem Çetiner 45'er dakika görev yaptı.  

               Eğirdirspor bu galibiyetle puanını 45'e çıkardı ve 4. Sırada ligi tamamlarken, Bucak Belediye Oğuzhanspor ise ligi 28 puanla 8. Sırada tamamladı.

               Eğirdirspor Kulüp başkanı Halil İbrahim Uysal maç sonunda yaptığı açıklamada " Bu gün güzel bir galibiyetle sezonu bitirdik. Maç sonu sporcu kardeşlerimle tek tek vedalaştım. Hepsinin yüreklerine, ayaklarına sağlık. Her şeye rağmen bence başarılı bir sezon geçirdik. Eğirdir'i çok iyi temsil ettiğimize inanıyorum. Teknik Sorumlumuz Hakan Hocaya, Turgut Hocaya, Hüseyin Hocaya, masörümüz Ali kardeşime, malzemecilerimiz Ufuk ve Halil'e, basın sorumlumuz Emrah kardeşime, alt yapı hocalarımız Ali ve Mehmet kardeşlerime, maç ve antrenman sahalarımızı hazırlayan tüm kardeşlerime, Sportif Direktörümüz Hasan kardeşime, yönetim kurulumuza, maçlarda bizi hiç bir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza ve her daim yanımızda olan, kulübümüzün en büyük destekçisi, banisi Eğirdir Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şengöl'e sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

              

 

 

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap