Eğirdir'de yaz hazırlıkları başladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir'de yaz hazırlıkları başladı
Haberin Tarihi: 20.4.2016 15:46:00 - Okunma Sayısı:1402 defa okundu.

Parklar, bahçeler ve yeşil alanlar yaza hazırlanıyor

Eğirdir'de yaz hazırlıkları başladı

Parklar, bahçeler ve yeşil alanlar yaza hazırlanıyor

 

            Eğirdir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, ilçedeki orta refüjler başta olmak üzere, parklar, bahçeler ve mahalle aralarındaki yeşil alanlar yaza hazırlanıyor.

            Yeliş alanların yanı sıra, resmi kurum girişlerinde bulunan yeşil alanlar da Belediye ekipleri tarafından gerekli bakımları elden geçirildikten sonra çiçeklendirme çalışmaları yapılıyor. Kaymakamlık ve Belediye binası önündeki alanlarda çiçeklendirme ve yeşillendirme çalışmaları yapıldı.

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Eğirdir'in peyzaj konusunda her zaman farklı bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, "elimizdeki imkanlarını sonuna kadar kullanarak, ilçemizin daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışıyoruz." dedi.

            Park, bahçe ve yeşil alanların temizlik çalışmaları da sürüyor. Belediye temizlik ekipleri tarafından düzenli olarak park, bahçe ve yeşil alanlardaki çöpler toplanıyor, mıntıka temizliği yapılıyor. Ayrıca, göl kenarında günü birlikçilerin bıraktıkları çöpler de Belediye temizlikçileri tarafından toplanıyor.

            Eğirdir’in her zaman olduğu gibi bu yıl da bölgenin park bahçe orta refüj ve yeşil alan bakımından en güzel ve en zengin görünüme kavuşacağı açıklandı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap