Travel Expo Ankara 2016 Turizm Fuarı Açıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Travel Expo Ankara 2016 Turizm Fuarı Açıldı
Haberin Tarihi: 22.4.2016 10:40:00 - Okunma Sayısı:1329 defa okundu.

Travel Expo Ankara 2016 Turizm Fuarının açılışı dün saat 14.00’de gerçekleştirildi.

Travel Expo Ankara 2016 Turizm Fuarı Açıldı

 

            

            Kültür ve Turizm bakan yardımcısı Savunma Bakanlığı Bakan Yardımcısı, İran büyükelçiliği Kültür Müsteşarı, Ankara Sanayi Odası Başkanı, Ankara Ticaret Odası Başkanı, turizm fuarının Partner şehri Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı ile fuarın partner ülkesi olan İran Kültür müsteşarı birer açılış konuşmaları yaptılar.

            Açılış konuşmalarından sonra ilk olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin standı gezildi. Daha sonra Eğirdir standına geçildi. Eğirdir standında hazır bekleyen Eğirdir’in baş yemek kültürü olan sazan dolmasını Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay  kendi elleriyle keserek, Eğirdir Belediyesinin de standını açmış oldular.


            Böylece fuar ziyaretçileri de Eğirdir’in baş yemek kültürü olan sazan dolmasının tadına bakarak Göller bölgesinin ve İç Batı Akdeniz’in turizm merkezi olan Eğirdir’imiz de Ankaralılara tanıtılmış oldu. Ayrıca standımızın ziyaretçilerine Eğirdir elması, elma  tatlısı, elmalı tahin helvası, elma cipsi, elma suyu, elma reçeli, elma marmelatı ikramı yanı sıra Eğirdir tanıtım broşürleri ve tanıtım CD’leri hediye edildi.

            Ankara’da turizm fuarında Eğirdir’in tanıtımı için canla başla çalışan fuar ekibi  Eğirdir Belediyesi Hal Müdürü Eşref Çatal, Destek Hizmetleri Müdürü Gamze Göksu, Zabıta Komiseri Ayla Büyükçetin ve Burhan Özongun'un yanı sıra Eğirdir Akın Gazetesi Ankara Temsilcisi Zeki Tarhan’a  ve büyük organizasyon projesinde baş rol oynayan Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e de teşekkür ediyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap