23 NİSAN?IN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DAHA ÇOK DERSLİK İSTEDİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,23 NİSAN?IN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DAHA ÇOK DERSLİK İSTEDİ...
Haberin Tarihi: 22.4.2016 17:39:00 - Okunma Sayısı:1611 defa okundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Eğirdir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Emine Kılınç, Ayça Nur Akpınar, İlknur Yıldırım, Havvana Seher Karabuğa ve Hatice Aslan, Okul Müdürü Hasan Ceylan ile Coğrafya Öğretmeni Niyazi Çatal eşliğinde İlçe Milli Eğitim Müdür V. Yalçın Karakaya’yı ziyaret ettiler.

23 NİSAN’IN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

DAHA ÇOK DERSLİK İSTEDİ...

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Eğirdir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Emine Kılınç, Ayça Nur Akpınar, İlknur Yıldırım, Havvana Seher Karabuğa ve Hatice Aslan, Okul Müdürü Hasan Ceylan ile Coğrafya Öğretmeni Niyazi Çatal eşliğinde İlçe Milli Eğitim Müdür V. Yalçın Karakaya’yı ziyaret ettiler. Sohbetlerin ardından Milli Eğitim Müdür V. Yalçın Karakaya, makamını Emine Kılınç’a teslim etti.

            Milli Eğitim’in 23 Nisan Müdiresi Emine Kılınç İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi’nin sorunlarından bahsederek isteklerde bulundu.

            Emine Kılınç, okullarında yatılı öğretim olduğu için Güvenlik Görevlisi, bütün okulların yararlanabilmesi için Spor Kompleksi, okullarında Ücretli Öğretmen değil, kadrolu öğretmen olması, Taşımalı Şoförlerin resmi olması, Yeni Yurt Binası, Ortaokulların ayrı olması, Okullarına Laboratuvar kurulması, kütüphane ve taşımalı araçların zamanında gelip gitmesi… konularında isteklerde bulundu.

            Milli Eğitim Müdür V. Yalçın Karakaya da Kılınç’ın isteklerini dinleyerek sorularına cevap verdi.

            Eğirdir’de İki Tane Okul Yapılacak…

            Emine Kılınç’ın “Ortaokulların ayrı olması” sorusunu cevaplandıran Yalçın Karakaya: “İnşallah Eğirdir’e 2 tane okul yapacağız. Birisi Menderes Mahallesine 24 derslikli Temel Eğitim Okulu (ilkokul+ortaokul), diğeri ise Yazla Mahallesine 32 derslikli (eski İmam Hatip Lisesi’ne ortaokul) yapacağız. Okullarımızın her şeyi hazır. Çalışmalara başlayıp 1 yıl içerisinde bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

            Oldukça eğlenceli geçen ziyarette Emine Kılınç, Eğirdir İmam Hatip Lisesi Baş Müdür Yardımcısı Zekeriya Türk’ü arayarak, okulun bahçesinin yeşillendirilmesi konusunda talimat verdi.

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Eğirdir ilçe Milli Eğitim Müdür V. Yalçın Karakaya da duygularını şu şekilde paylaştı: “bizlerin oturduğu bu makamlarda yarın sizler oturacaksınız.  Bu kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Müdürlüklerine. Şimdiden derslerinize iyi çalışarak, kendinize iyi bir hedef koyarak doğru yolda ilerlerseniz, geleceğimizin aydınlık yarınları sahibi siz olacaksınız. Sizler sahip çıkacaksınız. Benim size önerim; okul müdürünüzü, yöneticilerinizi, öğretmenlerinizin tavsiyelerini her zaman dikkate alın. Ancak sürekli sorgulayan, eleştirel gözle bakan, yani her söylenene itaat etmek bakımından değil, kendinizi sürekli sorgulayabilirsiniz. Önünüze bir hedef koyun. Ülkemizin geleceğine hep beraber sahip çıkalım. Bu düşüncelerle hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı en iyi dileklerimle kutluyorum”.

            23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun…

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap